Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Απρ 2023 15:04

Εκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Το ΚΤΕΛ Λάρισας Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό του κοινό ότι για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ισχύουν τα εξής δρομολόγια:


ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα)
AΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: 09.30-11.30-13.00-14.30-19.00
ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ: 10.40-12.40-15.40-18.10-20.10
ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ: 10.30-12.30-15.30-18.00-20.00
ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ-ΒΕΛΙΚΑ (Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα)
ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ-ΒΕΛΙΚΑ: 09.30-11.00-13.30-15.00-18.00
ΑΠΟ ΒΕΛΙΚΑ-ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ: 11.15-12.45-16.00-18.00-19.30
Eπίσης, την Κυριακή 30-4-2023 και τη Δευτέρα 1-5-2023 το δρομολόγιο Λάρισα-Αγιά από ώρα 16.00 γίνεται ώρα 15.00 και το δρομολόγιο Αγιά-Λάρισα από ώρα 10.15 γίνεται 12.00.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410-56.76.00
www.ktellarisas.gr

 

Σεμινάριο Α’ Βοηθειών στον Αμπελώνα

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» και ο Φιλανθρωπικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΑΡΩΓΗ» διοργανώνουν το 4ο σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες - ΚΑΡΠΑ» σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα από 4 έως 8.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμπελώνα. Όσοι δήλωσαν συμμετοχή θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου στις 15:45 - 16:00 προκειμένου να γίνει η εγγραφή τους. Σε περίπτωση αδυναμίας παρακολούθησης του σεμιναρίου από αυτούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα πρέπει να ενημερωθούν οι διοργανωτές γιατί υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται και δεν είναι στη λίστα των συμμετεχόντων. Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Επίσης όσες και όσοι είχαν παρακολουθήσει τα προηγούμενα σεμινάρια και δεν έχουν παραλάβει τις βεβαιώσεις παρακολούθησης, μπορούν να τις παραλάβουν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του σεμιναρίου από τον κ. Γ. Κουκούλη.

 

Τηλεφωνικές φάρσες για βόμβες χθες στη Λάρισα
ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Φάρσες αποδείχθηκαν χθες και τα δύο τηλεφωνήματα που έγιναν στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας. Στην πρώτη περίπτωση, το τηλεφώνημα που έγινε στις 3 το μεσημέρι, αφορούσε τον χώρο αποσκευών του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, το τηλεφώνημα που έγινε στις 4.30 το μεσημέρι, αφορούσε εμπορικό κέντρο. Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αποδείχθηκε πως και τα δύο τηλεφωνήματα ήταν φάρσα.

 

Εκδήλωση αποφοίτησης σπουδαστών με υποτροφίες

Εκδήλωση αποφοίτησης των 12 σπουδαστών που έλαβαν υποτροφίες πλήρους φοίτησης, ως απόφοιτοι του Λυκείου Δομενίκου, το οποίο επλήγη από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Μαΐου και ώρα 12:00 στο Γυμνάσιο-Λύκειο Δομενίκου. Την εκδήλωση οργανώνουν το Λύκειο Δομενίκου, ο Δήμος Ελασσόνας και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Λάρισας.

 

 

 Στη Λάρισα 5 Μαΐου ο Θ. Πλεύρης

Τον νέο υπερσύγχρονο τομογράφο ποζιτρονιακής απεικόνισης PET/CT, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας θα εγκαινιάσει ο υπουργός Υγείας, Θαν. Πλεύρης την Παρασκευή 5 Μαΐου. Ο κ. Πλεύρης θα μιλήσει στο αμφιθέατρο του ΠΠΓΝΛ, ενώ το πρόγραμμά του θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.


Ομιλία Κουτσούμπα στη Λάρισα στις 5 Μαΐου

Ο γ.γ της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει την επόμενη Παρασκευή 5 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ., σε συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Τ.Ο. Λάρισας και Υπαίθρου Λάρισας του κόμματος και της ΚΝΕ, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

 

Αρχαιρεσίες στον Εξωραϊστικό Ν. Πολιτείας

Εκλογές και Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει μεθαύριο Κυριακή 30 Απριλίου η Διοικούσα Επιτροπή του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Πολιτείας με την επωνυμία «Οι Αμυγδαλιές». Η συνέλευση θα γίνει από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) της συνοικίας με θέματα ημερήσιας διάταξης τον απολογισμό πεπραγμένων της Δ/Ε, τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, προτάσεις και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση και εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 7 Μαΐου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

 

Εκδήλωση την Πρωτομαγιά στην Κυπάρισσο

Την προσεχή Δευτέρα, ημέρα της Πρωτομαγιάς, ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Κυπαρίσσου διοργανώνει εκδήλωση στο πάρκο της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας με ζωντανή μουσική και φαγητό και ποτό σε τιμή κόστους.

 

Διακοπή νερού σε δρόμους Φιλιππούπολης

Η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. γνωστοποίησε ότι σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου, για το χρονικό διάστημα από 9:00 έως 14:00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στη συνοικία της Φιλιππούπολης στις παρακάτω οδούς:
Παπαζαχαρίου (από Γούλα έως Ελευθερίας), πάροδος Παπαζαχαρίου, Δενδραμή, Ιωαννίνων (από Αγίας Τριάδος έως Ελευθερίας), Αλκαμένους, Τυχερού (από Ζιώτα έως Αλκαμένους), Πάροδος Τυχερού, Μπλούτσου.

 

Το Μικρό Βουνό γιορτάζει τον Αγ. Αθανάσιο

Όπως κάθε χρόνο το Μικρό Βουνό τιμά τη μνήμη του πολιούχου του Αγίου Αθανασίου. Ο πανηγυρικό εσπερινός θα τελεστεί την παραμονή Δευτέρα 1 Μαΐου στις 7 μ.μ. και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ανήμερα την Τρίτη 2/5/2023.

 

Ομιλία μεθαύριο Κυριακή στη ΓΕΧΑ

Μεθαύριο Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α., (οδός Μανδηλαρά 14), θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον κ. Θεόδωρο Αναγνωστόπουλο, θεολόγο-διδάσκαλο, μέλος της Αδελφότητος Θεολόγων «ο ΣΩΤΗΡ», με θέμα: Η Ανάσταση «απαρχή άλλης βιοτής».

 

Εκδήλωση με θέμα διαφθορά και αυτοδιοίκηση

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝ»

Η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Διαφθορά και Αυτοδιοίκηση» την ερχόμενη Τετάρτη 4 Μαΐου, στις 20:00, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας (οδός Παπακυριαζή 44) . Ομιλητές θα είναι: Ο Λέανδρος Ρακιτζής, πρώην αρεοπαγίτης, πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου, γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου, του Δ.Σ. του Εφετείου Αθηνών και μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου κατά της Διαφθοράς.
Ο Κωνσταντίνος Κάποςμ ενεργειακός/μηχανολόγος μηχανικός, προϊστάμενος επίβλεψης για το Έργο της Ασφάλειας (C4I) των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 30 επιστημονικά άρθρα και έχει συμμετάσχει σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια ως εισηγητής, κυρίως επάνω σε θέματα ενεργειακού σχεδιασμού, διαδικασιών καύσεων και αρχιτεκτονικού και αστικού φωτισμού.
Ο Ιωάννης Κουριαννίδης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Θεσσαλονίκη – Πόλη Ελληνική», δημοτικός σύμβουλος, εκδότης του βραβευμένου Θρακιώτικου περιοδικού «Ενδοχώρα».
Ο Κωνσταντίνος Βαϊούλης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν». Συντονιστής θα είναι ο Αλέξανδρος Νάρης, αξιωματικός ε.α., συγγραφέας, πρώην δημοτικός σύμβουλος και εκδότης επί σειρά ετών του συνδρομητικού περιοδικού «Αφύπνιση».

 

«Να ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα των αγροτών»

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στις προχθεσινές κινητοποιήσεις των αγροτών παρευρέθηκαν αντιπροσωπείες των κομματικών οργανώσεων του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα στην Αγιά βρέθηκε ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, στην Ελασσόνα ο Δημήτρης Αβρανάς, υποψήφιος βουλευτής και γραμματέας της ΤΕ Υπαίθρου και στην Όσσα η Μαρία Κωστή, υποψήφια βουλευτής, οι οποίοι σε κοινή τους δήλωση τονίζουν: «Η κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα τους και να σταματήσει να ακολουθεί την πολιτική του διαίρει και βασίλευε.
Η ίδια η πείρα των αγροτών της Αγιάς, δείχνει ότι, μόνο με τη μαχητική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μπόρεσαν να αποσπάσουν κάποιες κατακτήσεις. Η συμπόρευση με το ΚΚΕ στον αγώνα αλλά και στις εκλογές στις 21 Μάη είναι η μόνη σίγουρη λύση για να δώσετε τη μάχη από καλύτερες θέσεις. Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ μετράει και ενοχλεί! Η ενίσχυσή του παντού, είναι πραγματική συμβολή στον αγώνα για την υπεράσπιση του εισοδήματος, για να μείνει η αγροτιά στον τόπο της».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass