Πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στη Λάρισα

ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2023 16:30

Οι κλαδικές οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνουν σύσκεψη με θέμα "Οι ζωές μας τα κέρδη τους. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό.

Στον δρόμο του αγώνα με ισχυρό ΚΚΕ", σήμερα Τρίτη 25 Απριλίου, στις 7 μ.μ., στο "Μπαράκι του Μύλου". Θα μιλήσει ο Γιώργος Στεφανάκης (φωτ.), υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ. Παράλληλα συνεχίζεται η πλατιά πολιτική εξόρμηση των Κ.Ο. Λάρισας του ΚΚΕ μπροστά στη μάχη των βουλευτικών εκλογών με τις ακόλουθες εκδηλώσεις:
- Σήμερα Τρίτη 25 Απρίλη στις 7 π.μ. ο Γ. Λαμπρούλης βουλευτής Λάρισας και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει στις εγκαταστάσεις της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Λάρισας (στα ΚΤΕΛ) και αργότερα, στις 11.30 π.μ., μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, Περικλή Καζαντζίδη, θα περιοδεύσουν στα εμπορικά καταστήματα της οδού Βενιζέλου. Επίσης 10 π.μ. ο Θανάσης Αθανασιάδης υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στην ΤΟΜΥ Γιάννουλης.
- Αύριο Τετάρτη 26 Απρίλη 7 π.μ. ο Γ. Λαμπρούλης και ο Θανάσης Αθανασιάδης υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στις 10 π.μ. θα περιοδεύσουν στο ΤΟΜΥ του Αγ. Γεωργίου και στις 11 π.μ. στα εμπορικά καταστήματα της Συνοικίας του Αγίου Κων/νου.
- Μεθαύριο Πέμπτη 27 Απρίλη στις 10.30 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση συνταξιούχων, στο «Θέατρο Τεχνών» (Πρωτομαγιάς και Τζαβέλα) με ομιλητή τον Γ. Λαμπρούλη. Ο οποίος την ίδια μέρα στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Νεάπολης-Φιλιππούπολης στην πλατεία της Νεάπολης.
- Την Παρασκευή 28 Απρίλη στις 8 μ.μ. οι Κομματικές Οργανώσεις Αμπελοκήπων-Ιπποκράτη, ΕΒΕ και ΟΤΑ του ΚΚΕ, πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Αμπελοκήπων με ομιλητή τον Γ. Λαμπρούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass