Γενικός σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ ο Δ. Παπαποστόλου

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΥΔΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2023 15:00

Με συγκίνηση αποχαιρέτησε τους συναδέλφους και τις συναδέφισσες,

τους μαθητές και τις μαθήτριές του στο Δημοτικό Σχολείο Ευυδρίου Φαρσάλων ο Δημήτρης Παπαποστόλου. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με μια θητεία 36ετών στα σχολεία και τα τελευταία 20 χρόνια υπηρετώντας ως δάσκαλος και ως διευθυντής στα Δημοτικά Σχολεία Φαρσάλων, πλέον αναλαμβάνει καθήκοντα ως γενικός σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ. Σε μήνυμά του αναφέρει τα εξής: «Μια διαδρομή 20 χρόνων ως δάσκαλος και ως διευθυντής στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Φαρσάλων έφτασε στο τέλος της. Αμέτρητα χιλιόμετρα με βροχή, ομίχλη και αρκετές φορές και με χιόνια.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους εκατοντάδες μαθητές μου και τους γονείς των μαθητών μου για την άριστη συνεργασία. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές μου υγεία και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους. Ειδικά το Δημοτικό Σχολείο Ευυδρίου Λόφου, όπου υπηρέτησα 16 ολόκληρα χρόνια ως διευθυντής, θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς – συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία σε αυτό το όμορφο ταξίδι της προσφοράς. Όλοι μαζί προσπαθήσαμε για το καλύτερο για τους μαθητές μας.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δημοτικούς Άρχοντες του Δήμου Φαρσάλων για την άριστη συνεργασία στην εικοσαετή μου διαδρομή. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοικητικούς υπαλλήλους και συναδέλφους εκπαιδευτικούς του πρώην 4ου Γραφείου Π.Ε. Λάρισας με έδρα τα Φάρσαλα και της Δ/νσης Π.Ε. Λάρισας για τη στήριξή τους στο έργο μου.
Συνεχίζω κανονικά τόσο ως πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» όσο και στα νέα μου καθήκοντα ως γενικός σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ! Και φυσικά συνεχίζω ως δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass