Στην έκθεση «Κυνηγεσία» η Ζ’ Ομοσπονδία Θεσσαλίας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΘΗΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2023 15:10

Για άλλη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα στις 31 Μαρτίου,

1 και 2 Απριλίου στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο στην Παιανία η έκθεση «Κυνηγεσία 2023». Όπως κάθε φορά έτσι και φέτος το «παρών» έδωσε η Ζ’ Κ.Ο.Θ. και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, διατηρώντας περίπτερο, προβάλλοντας το φιλοθηραματικό και περιβαλλοντικό έργο της Ζ’ Κ.Ο.Θ., καθώς και το πολυδιάστατο έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τα εγκαίνια της έκθεσης «Κυνηγεσία 2023» πραγματοποιήθηκαν από τους υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Αμυρά Γιώργο, βουλευτές από όλο το Κοινοβούλιο και πλήθος υπηρεσιακών παραγόντων. Οι καλεσμένοι και όλοι οι κυνηγοί που παρευρέθηκαν στην έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο της Ζ’ Κ.Ο.Θ. και της Περιφέρειας Θεσσαλίας απολαμβάνοντας τη φιλοξενία και τα τοπικά εδέσματα της περιοχής μας.
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Βαγγέλης Μπαλατσός τονίζει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κων/νο, ο οποίος διαχρονικά είναι δίπλα στην κυνηγετική οικογένεια με κάθε τρόπο. Ένα μεγάλο όμως ευχαριστώ και στον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Μπίλλη Απόστολο, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του στα εγκαίνια της έκθεσης. Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω, για ακόμα μία φορά, ότι η τοπική αυτοδιοίκηση της Θεσσαλίας στέκεται δίπλα στον κυνηγετικό κόσμο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΘ «δεν θα γινόταν να παραλείψουμε τις βραβεύσεις που διοργάνωσε η ΟΕΛ (Ομάδα Εκπαίδευσης Λαγοκυνηγών) για να τιμήσει με αυτό τον τρόπο τρεις (3) ανθρώπους που διαχρονικά είναι δίπλα στους κυνηγούς, τον κ. Τσιόρδα Σωτήρη (ειδικό λοιμωξιολόγο), τον κ. Μανούσο Χαλκιαδάκη (πρόεδρο τονιστρίας) και φυσικά τον κ. Λελούδα Νικόλαο (δημοσιογράφο και διοργανωτή της έκθεσης Κυνηγεσία 2023) όπου με την πένα του εδώ και εξήντα τρία (63) χρόνια στηρίζει την κυνηγετική οικογένεια και βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Ζ’ ΚΟΘ Μπαλατσό Ευάγγελο.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass