Η ΑΣΕ/ΚΚΕ μπλοκάρει το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της ΕΛΜΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2023 16:00

«Η ΑΣΕ/ΚΚΕ μπλοκάρει και το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της ΕΛΜΕ Λάρισας» καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «συνεχίζει να προκαλεί με την αδιαφορία της για όλες τις θεσμικές της υποχρεώσεις ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας».

Αναλυτικότερα μεταξύ άλλων επισημαίνει στην ανακοίνωση «Εδώ και τρεις μήνες οι προτεινόμενοι συνάδελφοι της ΔΑΚΕ για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της ΕΛΜΕ έχουν ζητήσει τα ονόματα και από τις υπόλοιπες παρατάξεις (4 ΔΑΚΕ, 3 Παρεμβάσεις, 1 ΣΥΝΕΚ και 1 ΑΣΕ/ΚΚΕ), ώστε να προχωρήσει η συγκρότηση του Δ.Σ. του Ταμείου.
Η ΑΣΕ/ΚΚΕ αδιαφορεί επιδεικτικά για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας καθώς δεν δίνει το όνομα που της αναλογεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει συγκροτηθεί ακόμη το Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοήθειας και να μην είναι εφικτό να αποδοθούν τα αναλογούντα χρηματικά ποσά σε οικογένειες δικαιούχων συναδέλφων που έφυγαν από τη ζωή.
Αντιλαμβανόμαστε πως οι προτεραιότητές τους αυτή την περίοδο είναι άλλες και οι κομματικές υποχρεώσεις τους, όπως πάντα, υπερτερούν των συνδικαλιστικών. Είναι γνωστό εξάλλου πως η μία και μοναδική έγνοιά τους είναι η προώθηση των θέσεων του κομμουνιστικού κόμματος και όχι τα θέματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Είναι αυτοί που -ΜΟΝΟ στην ΕΛΜΕ Λάρισας- μπλοκάρουν μονίμως τη συγκρότηση του Δ.Σ. της, προβάλλοντας αστεία επιχειρήματα, τη στιγμή που στα άλλα Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σωματεία (μεταξύ αυτών και στην ΟΛΜΕ) συμμετέχουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ στη συγκρότηση των Δ.Σ. τους (με ό,τι αυτό συνεπάγεται)! Είναι αυτοί που φέτος έφτασαν να μπλοκάρουν ακόμη και τη συγκρότηση του Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοήθειας !».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass