Ο ΛΕΔΕ θεσμός για τους δικηγόρους

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2015 18:07

Ο ΛΕΔΕ (Λογαριασμός Ενίσχυσης Δικηγόρων Επαρχιών) ποτέ δεν έπαψε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μελών του ακόμα και στη περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύει η χώρα. Επίσης, τα αποθεματικά του φορέα επιτρέπουν την αισιοδοξία, οτι θα συνεχίσει απρόσκοπτα και στο μέλλον τη λειτουργία του, ως θεσμός αυτασφάλισης και δικηγορικής αλληλοβοήθειας.

Τα παραπάνω επισήμανε σήμερα το μεσημέρι σε εκδήλωση για τον ΛΕΔΕ στο μέγαρο δικηγόρων Λάρισας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και του ΛΕΔΕ κ. Δημήτρης Κατσαρός, ο οποίος έκανε ιστορική αναδρομή της πορείας του ΛΕΔΕ από την ίδρυση του μέχρι σήμερα. Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών και μέλος του ΔΣ του ΛΕΔΕ κ. Νίκος Παπάκος εξέθεσε τη σημερινή εκδοχή της αλληλεγγύης και της βοήθειας μεταξύ των δικηγόρων, με την πρόσφατη νομοθετική θέσπιση της εισφοράς υπέρ του φορέα , ενώ ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας και μέλος του ΔΣ του ΛΕΔΕ κ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης παρέθεσε στοιχεία και συγκεκριμένα ποσά που έλαβαν ως παροχές κατά κύριο λόγο νέοι δικηγόροι που απείχαν της εργασίας τους για λόγους ασθενείας.

Τέλος, ο αναλογιστής Σταύρος Γιαννακογεώργος παρουσίασε την αναλογιστική μελέτη βιωσιμότητας του ΛΕΔΕ και εξέθεσε συγκεκριμένα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ασφαλιστικών παροχών του τις οπαίες απολαμβάνουν τα μέλη του με πολύ μικρότερο κόστος σε σχέση με τα προγράμματα των ασφαλιστικών εταιριών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass