Η Θεσσαλία στις αγορές Ισραήλ και Βουλγαρίας

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2023 13:10

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με διπλή, ταυτόχρονη συμμετοχή στις εκθέσεις IMTM TEL AVIV στο Ισραήλ και SOFIA Holiday and Spa στη Σόφια της Βουλγαρίας. Στην IMTM TEL AVIV, σε δικό της χώρο, η Περιφέρεια πρόβαλε τους προορισμούς της Θεσσαλίας με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, αλλά και με εικονική ξενάγηση και περιήγηση με γυαλιά VR360.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Γιάννης Μπουτίνας, με τον περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Λιούπα και υπηρεσιακά στελέχη πραγματοποίησαν επαφές με πολλούς τουριστικούς πράκτορες του Ισραήλ, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για προορισμούς, όπως τα Μετέωρα, το Πήλιο, τον Βόλο, τα νησιά των Σποράδων, τα παράλια της Λάρισας και τη λίμνη Πλαστήρα. Συναντήσεις έγιναν με τον γ.γ. του Ε.Ο.Τ. Δημήτρη Φραγκάκη, με θέμα τον σχεδιασμό και τις παράλληλες δράσεις Περιφέρειας και Ε.Ο.Τ., αλλά και με τον υπεύθυνο του Ελληνοϊσραηλιτικού Επιμελητηρίου Δημήτρη Ζιάγκα, με θέμα νέες δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα. Στην έκθεση παρευρέθηκαν επαγγελματίες του τουρισμού από τις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Τρικάλων.
Στη SOFIA Holiday and Spa ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Λιούπας και τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας παρουσίασαν τους προορισμούς της Θεσσαλίας σε ειδική εκδήλωση, παρουσία πολλών επαγγελματιών της Βουλγαρίας και του πρόξενου της Ελλάδας στη Βουλγαρία Αλέξη - Μάριου Λυμπερόπουλου. Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκε ο εμπορικός οικονομικός ακόλουθος Δημήτριος Μίχας, επαγγελματίες από τα παράλια της Λάρισας και τα Μετέωρα και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πλούσια δώρα από επιχειρήσεις της Θεσσαλίας. Φανερά ικανοποιημένοι και από τις δύο εκθέσεις οι κ. Μπουτίνας και Λιούπας δήλωσαν τα εξής: «Η Θεσσαλία αναδεικνύεται τα τελευταία χρόνια σε δυναμικά ανερχόμενο τουριστικό προορισμό. Μπορεί και προσφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες και διαφορετικές επιλογές για κάθε εποχή του χρόνου. Συνεχίζουμε δυναμικά το πρόγραμμα τουριστικής προβολής, καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι οι αγορές ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα όταν υπάρχει φυσική παρουσία, ειδικά σε εκθέσεις κοινού, όπως ήταν οι εκθέσεις IMTM TEL AVIV στο Ισραήλ και SOFIA Holiday and Spa στη Βουλγαρία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass