Σημαίες για την 25η Μαρτίου... περιμένοντας το Πάσχα

ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2023 14:20

Παντός καιρού η αγορά της Λάρισας. Πάντα προετοιμασμένη για κάθε

περίσταση και εποχή του χρόνου. Λιγότερο από μήνας απομένει για το Πάσχα και ήδη οι λαμπάδες και τα πασχαλινά κάνανε την εμφάνισή τους στις βιτρίνες των καταστημάτων. Την ίδια ώρα όμως αυτή την εβδομάδα έχουν φροντίσει να έχουν και τον απαραίτητο στολισμό για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Σημαίες, σημαιάκια και στολές παρελάσεων και ταυτόχρονα λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και ανοιξιάτικες βιτρίνες για τις καθιερωμένες αγορές ενόψει Πάσχα. Ο καλός θερμοκρασιακά καιρός βοηθάει και έτσι οι Λαρισαίοι έχουν ήδη αρχίσει τις διερευνητικές επισκέψεις τους, ενώ κάποιοι κάνουν και τις αγορές τους καθώς είτε προγραμματίζουν να φύγουν, είτε θέλουν να έχουν μεγαλύτερη άνεση καθώς τις ημέρες κοντά στο Πάσχα η κίνηση είναι αυξημένη. Πάντως παρά το γεγονός ότι ο πληθωρισμός έχει οδηγήσει σε μεγάλες αυξήσεις σχεδόν στα πάντα, οι έμποροι της Λάρισας δείχνουν ότι προσπαθούν να συγκρατήσουν τις τιμές ώστε να μπορέσουν οι καταναλωτές να βρουν αυτό που επιθυμούν. Έτσι λαμπάδες εντυπωσιακές, χειροποίητες και μη κυκλοφορούν στην αγορά για όλα τα βαλάντια, με τιμές που μπορεί να ξεκινάνε ακόμη και από τα 6 ευρώ.
Σε κεντρικό κατάστημα της Λάρισας συναντήσαμε μια νέα κοπέλα, τη Μαρία Κεσετζή, που ψώνιζε λαμπάδα για τη βαφτιστήρα της. «Ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά το κοριτσάκι που βάφτισα δεν μένει εδώ οπότε θέλω να προλάβω να της τα στείλω εγκαίρως. Στη βόλτα που έκανα δεν βλέπω εξωφρενικές τιμές, τουλάχιστον στις λαμπάδες. Εγώ επέλεξα μια οικονομική γιατί προτιμώ να επενδύσω περισσότερα στα παπούτσια και τα ρούχα όπου εκεί το κόστος ανεβαίνει περισσότερο. Πιστεύω ότι με μια καλή έρευνα αγοράς μπορεί να βρει κάποιος ό,τι μπορεί να σηκώσει το πορτοφόλι του.
Εξάλλου, επειδή μπροστά μας θα έχουμε και το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού, προτιμώ να μην έχω όλα τα έξοδα μαζεμένα». Εν τω μεταξύ και τα ζαχαροπλαστεία και οι φούρνοι ήδη έχουν αρχίσει να κινούνται σε πασχαλινούς ρυθμούς, με τα τσουρέκια και τα σοκολατένια αυγά να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass