Χόρεψαν οι Σελιτσιανιώτες

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2023 14:20

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα

του Συλλόγου Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο διασκέδασης «Palladium» στη Λάρισα.
Στην εναρκτήρια ομιλία του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Θεόδωρος Γαργαβάνης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη φετινή επετειακή χρονιά για τον Σύλλογο, καθώς συμπληρώνεται μισός αιώνας από την ίδρυσή του.
Στο πλαίσιο αυτό, χαρακτήρισε πρόκληση τη χρονιά αυτήν, τόσο γιατί συμπίπτει με την έναρξη της θητείας ενός νέου Διοικητικού Συμβουλίου όσο και για την ευθύνη και την πρόκληση να αντεπεξέλθει ανεβάζοντας τον πήχη ψηλότερα, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο το χωριό και τους ιδρυτικούς σκοπούς του Συλλόγου μέσα από τις επετειακές εκδηλώσεις/δράσεις που θα οργανώσει και θα απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Αναφορά έγινε και στη σημαντικότητα της έκδοσης της εφημερίδας, η οποία ανελλιπώς εκδίδεται εδώ και 23 χρόνια, παρ’ όλες τις δυσκολίες και αντιξοότητες, και «ταξιδεύει» στους απανταχού Σελιτσιανώτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επικοινωνώντας τα νέα του χωριού και παράλληλα διατηρώντας τους δεσμούς μεταξύ των χωριανών.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, επίσης, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων σε σχολές για τα έτη 2020, 2021 και 2022, απονέμοντάς τους τιμητικούς επαίνους και αναμνηστικά δώρα. Τέλος, πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου. Τα δώρα που συγκεντρώθηκαν ήταν κυρίως προσφορά από επιχειρηματίες, τους οποίους το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αγιάς Αστέριος Τσιώνης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανατολής Αχιλλέας Καραφέριας, ο ιερέας π. Ρίζος Κομήτσας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος», συγχωριανοί και φίλοι του Συλλόγου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass