Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2023 13:08

Επενδυτικά εργαλεία από την Τράπεζα Πειραιώς
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ «AGROTHESSALY»
Στο πλαίσιο της Agrothessaly, η Τράπεζα Πειραιώς πραγματοποιεί δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, για τις επενδύσεις στην ενέργεια και τις επενδύσεις νέων αγροτών.


Ειδικότερα, μεθαύριο Παρασκευή 3 Μαρτίου, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αγροτικών Θεμάτων, διοργανώνει στον χώρο της έκθεσης, στις 5 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Επενδύσεις στην Ενέργεια στον Αγροτικό Τομέα».  
Επίσης, το ερχόμενο Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα των εκδηλώσεων της έκθεσης, η Πειραιώς σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Επενδύσεις Νέων αγροτών στη Γεωργία και την Κτηνοτροφία».  


*Ημερίδα για τη γεωργία στον Δήμο Τεμπών
Στο πλαίσιο της 13ης Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία Agrothessaly, ο Δήμος Λαρισαίων, ο Δήμος Τεμπών και η ΔΕΘ HELEXPO διοργανώνουν ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 18:30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι (αντλιοστάσιο), με θέμα: «Νέα δεδομένα στην Κοινή Αγροτική Πολιτική». Ομιλητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Ντογκούλης, πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας.


*Νέα πληρωμή σε γεωργούς
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Πραγματοποιήθηκε χθες η δεύτερη πληρωμή δικαιούχων στο Μέτρο 22 « Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία», συνολικού ύψους 1.223.565,50 ευρώ. Επίσης, ολοκληρώθηκε και η εξέταση των ενστάσεων με την έκδοση της σχετικής τροποποίησης απόφασης ένταξης, ώστε να δρομολογηθεί άμεσα η πληρωμή των δικαιούχων με αύξηση του ορίου πιστώσεων του Μέτρου. Ξεχωριστά εξετάζονται οι περιπτώσεις των νεοεισερχόμενων κτηνοτρόφων.


*Γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας θα γιορτάσει ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς, με παράλληλη εκδήλωση κοπής πίτας, το ερχόμενο Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 8 μ.μ., στο «Κτήμα Νεφέλη», 2ο χλμ. Αγιάς – Αγιοκάμπου. «Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα. Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά» υπογραμμίζει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του, καλώντας όλες τις γυναίκες της περιοχής να παραστούν.


*Το Σάββατο η πίτα του Γεωπονικού Συλλόγου
Από τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Λάρισας ανακοινώνεται ότι ο ετήσιος χορός του Συλλόγου και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο 4 Μαρτίου στον «Μύλο 1927», στις 9:30 μ.μ. Στην εκδήλωση φέτος του Συλλόγου, που μετρά πολλά χρόνια δράσης και προσφοράς, θα τιμηθούν οι διατελέσαντες πρόεδροι αυτού. Τηλ. κρατήσεων «Μύλος 1927»: 6978-120.570.

 

Συνέλευση Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 9 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα κάτωθι:
-Απολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ.
-Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
-Προγραμματισμός νέας χρονιάς, συζήτηση και προτάσεις. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ. στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, χωρίς την αποστολή νέας, ειδικής προς τούτο, πρόσκλησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass