Βούλιαξε ο Τύρναβος για το Μπουρανί

ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕΜΝΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2023 13:21

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Του ανταποκριτή μας)
Βούλιαξε χθες ο Τύρναβος με χιλιάδες επισκέπτες να έχουν κατακλύσει την πόλη. Η αναβίωση του Μπουρανί ξεκίνησε στον Προφήτη Ηλία Τυρνάβου, όπου χιλιάδες κόσμος ανέβηκε να ζήσει από κοντά την εμπειρία.


Ο Σύλλογος «Γαϊτανάκι Μπουρανί» έδωσε για άλλη μια χρονιά τον καλύτερό του εαυτό με το πικάντικο χιούμορ του και πάντα με σύμμαχο την αστείρευτη όρεξη για αυτό που κάνει, αφήνοντας αξέχαστες στιγμές στους επισκέπτες.
Πειράγματα και άσεμνες εκφράσεις, ακόμη και προς τον γυναικείο πληθυσμό έδιναν και έπαιρναν, με τον κόσμο να απαθανατίζει όλες τις στιγμές με ενθουσιασμό.
Στη συνέχεια, η πλατεία Τυρνάβου πλημμύρισε από ανθρώπους κάθε ηλικίας που απολαμβάνοντας τη μουσική του dj χόρευαν όλοι μαζί σαν μια τεράστια παρέα.
Ο Σύλλογος «Γαϊτανάκι Μπουρανί» επισκέφτηκε όλα τα καταστήματα της περιοχής προσφέροντας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας άπλετο χιούμορ και ζωντάνια. Το γλέντι διήρκησε ως αργά το βράδυ, με τα μαγαζιά του Τυρνάβου να προσπαθούν να καλύψουν την πρωτόγνωρη ζήτηση που υπήρχε.
Το διήμερο άφησε πίσω του μια τεράστια ικανοποίηση όχι μόνο σε όσους επισκέφτηκαν την πόλη του Τυρνάβου, αλλά και στους καταστηματάρχες και πολίτες που έζησαν ξανά το αγαπημένο καρναβάλι Μπουρανί στο έπακρο, προκαλώντας μια γλυκιά προσμονή για του χρόνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass