Στερνό αντίο στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γ. Αδαμόπουλο

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2023 15:00

Κηδεύθηκε χθες το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Λάρισας και πρώην βουλευτής, Γιώργος Αδαμόπουλος ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών. Συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι και πολιτικοί παράγοντες μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασ. Κόκκαλης, βρέθηκαν χθες στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας όπου τελέσθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία, αποχαιρετώντας το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.


Ο Γ. Αδαμόπουλος σπούδασε νομικά, ενώ διετέλεσε γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λάρισας, νομάρχης Πέλλας, ειδικός γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομικών, βουλευτής, υφυπουργός Εργασίας, καθώς και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής σε συλλυπητήριο μήνυμά του σημειώνει πως «με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετούμε το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Αδαμόπουλο, που έφυγε από κοντά μας.
Αγωνίστηκε με δυναμισμό για τη Δημοκρατική Παράταξη και υπηρέτησε με ήθος και εργατικότητα τους συμπολίτες του, διατελώντας βουλευτής Λάρισας για πολλά χρόνια. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».
Επικήδειους εκφώνησαν η γ.γ. της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κ. Ευαγγελία Λιακούλη και ο γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαλάκος, ενώ στεφάνι έστειλε και ο πρόεδρος του Κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass