Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ο Μητσοτάκης στη Λάρισα

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ Η ΟΜΙΛΙΑ - ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ - «ΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2023 13:02

Στη Λάρισα θα βρεθεί την επόμενη Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του, ενώ θα τον συνοδεύει κυβερνητικό κλιμάκιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του, αλλά και το πρόγραμμα για τη Θεσσαλία σε ομιλία στο Κλειστό του Αλκαζάρ, ενώ το μεσημέρι θα προεδρεύσει σύσκεψης με τοπικούς φορείς, πιθανότατα στο Λαογραφικό Μουσείο. Απομένει να διευκρινιστεί αν και πότε θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ και αν θα συνεχίσει την περιοδεία του στη Θεσσαλία, την επόμενη μέρα στα Τρίκαλα.
ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Στο μεταξύ, έξι νέες υποψηφιότητες στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας, κλείδωσαν, σύμφωνα με διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, δίχως να υπάρχει κάποια έκπληξη. Έτσι στα ονόματα των τριών βουλευτών Μάξιμου Χαρακόπουλου, Χρήστου Κέλλα και Στέλλας Μπίζιου, αναφέρονται τα εξής ονόματα (αλφαβητικά): Καπετάνος Χρήστος (δικηγόρος, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Λάρισας), Καραλαριώτου Ρένα (πολιτικός μηχανικός, γενικός γραμματείας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ), Ντόλας Νίκος (φιλόλογος, διδάσκων στο ΕΚΠΑ), Παιδής Θανάσης (περιφερειακός σύμβουλος), Παπανικολάου Δήμητρα (ασφαλίστρια, τομεάρχης Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων ΔΕΕΠ Λάρισας), Χατζηκωνσταντίνου Φρόσω (δημόσια υπάλληλος ΟΑΕΔ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass