«Οι αμυγδαλοπαραγωγοί σε απόγνωση»

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΕΜΠΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2023 13:04

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών, με ανακοίνωσή της δηλώνει αλληλέγγυα στον αγώνα των αμυγδαλοπαραγωγών της Όσσας. Ζητώντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Να δοθεί άμεσα η οικονομική στήριξη των 300 ευρώ το στρέμμα. Άμεσα μέτρα μείωσης του κόστους παραγωγής. Αφορολόγητο

πετρέλαιο όπως στους εφοπλιστές. Πλαφόν 0,07 λεπτά/Kwh στο αγροτικό ρεύμα, κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας και του προστίμου ρύπων. Φθηνή ενέργεια για τα χωράφια, τους σταύλους και τα σπίτια. Επιδότηση των μέσων, εφοδίων και ζωοτροφών, κατάργηση του ΦΠΑ. Τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν βιώσιμο εισόδημα στους αγρότες και προσιτές τιμές των προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση. Αλλαγή κανονισμού του ΕΛΓΑ που να ασφαλίζει και αποζημιώνει στο 100% την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλες τις φυσικές καταστροφές και νόσους. Να ενώσουν τη φωνή τους με το υπόλοιπο αγροτικό κίνημα, που βρίσκεται σε κινητοποίηση, όπως και οι ίδιοι έχουν αποφασίσει» καταλήγει η επικεφαλής της παράταξης Μαρία Κωστή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass