Αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ«ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝ»

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2023 13:00

Με επιτυχία και παρουσία δημοτών, εκπροσώπων κομμάτων και δημοτικών παρατάξεων, πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν» του Δήμου Λαρισαίων, στο κέντρο «Κιβωτός».


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αγιασμός και ακολούθησε χαιρετισμός του μέλους Αλέξανδρου Νάρη (τ. δημοτικός σύμβουλος), ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα, στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της «Λαρισαίων Κοινόν», τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η «Λαρισαίων Κοινόν» είναι η πρώτη παράταξη που επισήμανε την εντελώς λανθασμένη εφαρμογή του ΣΒΑΚ, ζήτησε οικονομικό έλεγχο όλων των απευθείας αναθέσεων, με πρόσχημα τον σεισμό και την πανδημία -ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών του Δήμου Λαρισαίων, προχώρησε σε απευθείας αναθέσεις σε εταιρεία στην οποία ήταν ταυτόχρονα και προϊστάμενος του λογιστηρίου της. Γι’ αυτή τη βαρύτατη σύγκρουση συμφερόντων και ασυμβίβαστου έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό της Αποκεντρωμένης μετά από αναφορά μας.
Καταγγείλαμε τη φωτογραφική ανάθεση αλλαγής φωτιστικών του Δήμου ύψους 15.000.000 €, που το πραγματικό κόστος δεν ξεπερνά το ήμισυ του ποσού. Ηγηθήκαμε της κοινής προσπάθειας τεσσάρων παρατάξεων για ματαίωση του αχρείαστου δανείου 4 εκατ. ευρώ. Καταγγείλαμε τις παράτυπες διαδικασίες προσλήψεων στο Δημοτικό Ωδείο και τη Δημοτική Σχολή Χορού».
Χαιρετισμό απηύθυναν ο δημοτικός σύμβουλος Οδυσσέας Μπόρος, και ο Δημήτριος Τσιάρας.
Ο επικεφαλής της «Λαρισαίων Κοινόν» Κώστας Βαϊούλης σε χαιρετισμό του επισήμανε: «Η «Λαρισαίων Κοινόν» συνεχίζει αυτόνομα τον δημιουργικό δρόμο του ελέγχου και της προσφοράς για το καλό της Λάρισας, της πόλης που αγαπάμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass