Καταγράφονται ζημιές στη Νίκαια από τις πλημμήρες της 6ης Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2014 20:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:06

Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 επισκέφθηκε τη Νίκαια επιτροπή καταγραφής ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από την πλημμύρα της 6ης Σεπτεμβρίου 2014. Την επιτροπή συνόδευαν η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου, οι αντιδήμαρχοι Νίκαιας – Αγροτικής Ανάπτυξης Αντώνης Ρεντζιάς, Τεχνικών Έργων & Πρασίνου Βάιος Βισβίκης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κιλελέρ.

Η επιτροπή διαπίστωσε ιδίοις όμμασι το μέγεθος του προβλήματος, ενώ κατέγραψε συστηματικά τις υλικές ζημιές σε κάθε κατοικία ξεχωριστά. Στην παρούσα φάση η εν λόγω καταγραφή αφορά μόνο σε κύριες/ πρώτες κατοικίες και σε κυρίους χώρους κατοικιών. Ωστόσο, τόσο η Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας, όσο και ο Δήμος Κιλελέρ καταβάλλουν καθημερινά προσπάθειες, ώστε να αποσαφηνιστεί το πλαίσιο των αποζημιώσεων τόσο για καταστήματα, όσο και για οχήματα (π.χ. αυτοκίνητα), σε περιπτώσεις ζημιών που οφείλονται σε φυσικά καταστροφικά φαινόμενα.

Οι πληγείσες οικογένειες των κατοικιών τις οποίες επισκέφθηκε η επιτροπή, μπορούν να παραλάβουν την αίτηση, σχετική υπεύθυνη δήλωση και το έγγραφο με τα δικαιολογητικά που είναι απαραίτητο να προσκομιστούν στη Διεύθυνση Πρόνοιας Δήμου Λαρισαίων, από τη Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας την Τέταρτη 8 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου κατά τις ώρες 12 – 2μ.μ.

Να σημειωθεί ότι η επιτροπή επισκέφθηκε όλες τις κατοικίες που αιτήθηκαν επιτόπια καταγραφή των ζημιών, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα επανέλθει για τις περιπτώσεις κατά τις οποίες οι ιδιοκτήτες των κατοικιών απουσίαζαν λόγω εργασίας ή άλλων ανηλλειμένων υποχρεώσεων.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410921330, ώρες 12-2μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass