43χρονος Λαρισαίος νεκρός σε τροχαίο στην Καλαμπάκα

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2014 20:29 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:03

Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε σήμερα το πρωί 43χρονος Λαρισαίος. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος της Καλαμπάκας όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος συγκρούσθηκε με φορτηγό. Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης ο 43χρονος εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί στη συνέχεια από διερχόμενο ταξί. Τόσο ο οδηγός του φορτηγού όσο και ο οδηγός του ταξί, έχουν συλληφθεί.

Πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση όπου σημειώνεται πως "σήμερα (06.10.2014) και περί ώρα 11.20΄, στο (25,5) χλ. της Εθνικής Οδού  Τρικάλων - Ιωαννίνων, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός.

 

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να εκτιναχθεί ο 43χρονος από το όχημά του, να παρασυρθεί από Δ.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο (ταξί), οδηγούμενο από 44χρονο ημεδαπό που ακολουθούσε την πορεία του φορτηγού και να τραυματιστεί θανάσιμα.

 

Οι οδηγοί του ταξί και του φορτηγού συνελήφθησαν.    

 

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass