Στη Σκήτη ο Λυγερός

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2023 13:34

Στην όμορφη Σκήτη βρέθηκε ο γνωστός στρατηγικός σύμβουλος και αναλυτής δρ Ν. Λυγερός για τη διοργάνωση του master class Πολυκυκλικότητας στις 6, 7 και 8 Ιανουαρίου στον ξενώνα Guest house Amanitis, όπου τριάντα πέντε και πλέον πρόσωπα παρακολούθησαν με αμείωτο

ενδιαφέρον τον κύκλο των διαλέξεων με θέμα την έννοια της Πολυκυκλικότητας. Μία έννοια που ο δάσκαλος Ν. Λυγερός καταφέρνει, με παραδείγματα από τον τομέα των μαθηματικών, της λογικής, της ιστορίας, της μουσικής, από αφαιρετική να τη μετατρέπει σε απτή και προσεγγίσιμη με απλό και άμεσα κατανοητό τρόπο.
Η πολυκυκλικότητα είναι το έργο του Χρόνου και το εργαλείο της Ανθρωπότητας για την παραγωγή της μνήμης, ενώ με την Αναθεμελίωση παράγουμε Αρμονία. Κατά τη διαμονή τους οι συμμετέχοντες γεύτηκαν τα νόστιμα εδέσματα στο Μεταξοχώρι και περπάτησαν στο παλιό γεφύρι του Αλαμάνου, χτισμένο από το 1858 που αποτελεί και αυτό όμορφο παράδειγμα ανθεκτικότητας στον Χρόνο και τεχνητή - φυσική αντίσταση στη λήθη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass