«Τα χωριά μας πηγή έμπνευσης για όλους»

ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2023 14:07

Ο πρ. πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, βρέθηκε στο Καλοχώρι του Δήμου Τεμπών, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη με την ευκαιρία της εορτής της Σύναξις του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού.


Ο Λαρισαίος πολιτικός παρευρέθηκε στην Ιερή Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Καλοχώρι Τεμπών και αμέσως μετά, συνοδεία του προέδρου της τοπικής κοινότητας, Γεωργίου Σαΐτη, και του αντιδημάρχου Τεμπών, Χρήστου Κρικώνη, επισκέφθηκε τα καφενεία και τα καταστήματα του χωριού και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες, όσο και να συνομιλήσει μαζί τους αναφορικά με ζητήματα επικαιρότητας, σε φιλικό κλίμα.
«Η αθρόα συμμετοχή των κατοίκων του Καλοχωρίου στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται προς τιμήν του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου μόνο θετικές εντυπώσεις προκαλεί, ειδικά μετά από δύο χρόνια, κατά τα οποία οι εορταστικές εκδηλώσεις συντελέστηκαν υπό περιορισμούς. Κατά την επίσκεψή μου διαπίστωσα για ακόμα μία φορά ότι το Καλοχώρι είναι ένα ζωντανό χωριό με νέους, δραστήριους κατοίκους, ένας όμορφος κοντινός προορισμός μέσα στη φύση και αξίζει την προσοχή μας. Χρόνια πολλά στο Καλοχώρι και σε όλους τους κατοίκους για τον προστάτη τους, Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο» τόνισε χαρακτηριστικά, ο Χρήστος Καπετάνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass