Ρ. Κομήτσας: Κατώτερη των περιστάσεων η κα Πιλάτου

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2014 17:34 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:59

 

Με αφορμή τους ισχυρισμούς της κ. Πιλάτου, Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας, για τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα στη Νίκαια από την "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ", εκδόθηκε η παρακάτω δήλωση - απάντηση:

« Μόνο θλίψη μας προκαλεί η στάση της κ. Πιλάτου όσον αφορά το ζήτημα των ζημιών που προκλήθηκαν στη Νίκαια από την πρωτοφανή σε όγκο νερού βροχόπτωση της 6/09/2014. Αντί ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας να επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην ταχύτερη δυνατή καταβολή αποζημιώσεων σε όλους τους πληγέντες, η κ. Πιλάτου επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τον πόνο τους εξαπολύοντας μία πρωτοφανή, αήθη επίθεση στο πρόσωπο του πρώην δημάρχου. Μία επίθεση που φανερώνει την εμπάθεια της στο πρόσωπο του κ. Κομήτσα και τίποτα περισσότερο.

Μιλάει για απουσία έργων υποδομής στη Νίκαια, αποκρύπτοντας τις μεγάλες και μικρότερες παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση του οικισμού, που έλαβαν χώρα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μπορεί η κ. Πιλάτου να… μην θυμάται αλλά ξέρουν οι Νικαιώτες ότι έγινε συστηματική διευθέτηση της κοίτης του «Νεμπεγλεριώτη», εντός του οικισμού, έγινε ανακατασκευή δύο παλιών γεφυρών στη θέση «Βουλγάρικο» και στο γήπεδο ποδοσφαίρου ενώ κατασκευάστηκαν και δύο νέες γέφυρες στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου και στα ανατολικά όρια του οικισμού.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έργο διευθέτησης των οβριών υδάτων στην πληγείσα περιοχή "ΚΑΛΛΙΘΕΑ" προκειμένου να λυθούν προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατοικίες της περιοχής.

Αυτά τα έργα και πλείστα όσα άλλα φέρουν την υπογραφή του πρώην Δημάρχου κ. Κομήτσα και μαζί με τα όσα έγιναν από τους προκατόχους του κοινοτάρχες άλλαξαν την όψη της Νίκαιας.

Τελικά η κ. Πιλάτου η οποία χωρίς να έχει ψηφιστεί από την πλειοψηφία των Νικαιωτών είναι πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας ελέω του σχετικού νόμου αποδεικνύει με τη συμπεριφορά της ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων. προσβάλει με τα όσα υποστηρίζει και υποτιμά την νοημοσύνη των Νικαιωτών οι οποίοι είναι αψευδείς μάρτυρες των όσων έργων και παρεμβάσεων έγιναν στη διάρκεια των θητειών του κ. Κομήτσα. Ξεχνάει η κ. Πιλάτου ότι τα προηγούμενα χρόνια ήταν μέλος του τοπικού συμβουλίου Νίκαιας χωρίς ποτέ να έχει κάνει καμία γραπτή ή προφορική πρόταση για όποια επιπλέον παρέμβαση αντιπλημμυρικής προστασίας στη περιοχή όπου και η ίδια κατοικεί. Το ενδιαφέρον της ήταν αποκλειστικά για την απομάκρυνση των γηπέδων τέννις που είναι εγκατεστημένα έναντι της οικίας της και αυτό λόγο ηχορύπανσης .

Σήμερα πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι πρόεδρος μιας μεγάλης ιστορικής και ραγδαία αναπτυσσόμενης Κοινότητας. Να αγκαλιάσει όλους τους πολίτες χωρίς διάκριση και αντί να κάνει αντιπολίτευση στον κ.Κομήτσα να προωθεί προτάσεις για έργα και παρεμβάσεις στη νέα Δημοτική Αρχή τα οποία να είναι περισσότερα και πιο σωστά και ωφέλιμα για τους Νικαιώτες από τα έργα των προκατόχων της. 'Άλλωστε η Νίκαια είναι ένας από τους αναπτυσσόμενους περιαστικούς οικισμούς της Λάρισας και έχει ανάγκη το συνεχές ενδιαφέρον όλων μας, από όποια θέση και αν την υπηρετούμε, ώστε να μη χάσει τον βηματισμό της και να παραμείνει θελκτική για την εγκατάσταση νέων κατοίκων και ιδιαίτερα επιχειρήσεων με θέσεις εργασίας για τους άνεργους νέους μας.

Περιμένουμε από την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και με τη στάση της να είναι παράγοντας ενότητας και συναίνεσης. Στο πνεύμα αυτό είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε για το καλό της Νίκαιας και όλων των χωριών του Δήμου Κιλελέρ».

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ"

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass