Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2022 15:06

O Γεωπονικός Σύλλογος βραβεύει αριστούχους
Από τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Λάρισας ανακοινώνεται ότι η εκδήλωση της βράβευσης

των παιδιών των μελών του Συλλόγου μας, που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, αλλά και των παιδιών που εισήχθησαν σε ΑΕΙ & ΤΕΙ, θα πραγματοποιηθεί φέτος για 30ή συνεχή χρονιά την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 & ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου/Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας (Καψούρη 4).

 

Βράβευση εισαχθέντων σε ΑΕΙ

Από τον Σύλλογο Δασκάλων «Κ. Κούμας»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων/νος Κούμας» θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για να βραβεύσει τα παιδιά των συναδέλφων – μελών του Συλλόγου του που εισήχθησαν στα ΑΕΙ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο 29 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζή και Κουμουνδούρου). Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου, Δ. Παπαποστόλου, και θα ακολουθήσει πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικους ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα από τη Χορωδία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων/νος Κούμας». Η εκδήλωση θα κλείσει με τη βράβευση των φοιτητών-φοιτητριών.

 

 Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων της Αγιάς αυτήν την εβδομάδα

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Το ωράριο των καταστημάτων της Αγιάς, μετά από απόφαση του τοπικού Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου, γι’ αυτήν την εβδομάδα έχει ως εξής: Από σήμερα Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 8 π.μ. – 2 μ.μ. και 4:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ. Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 8 π.μ. – 6 μ.μ. Κυριακή 1 και Δευτέρα 2 Ιανουαρίου κλειστά.

 

Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση στο Καστρί

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Καστρίου και η Τοπική Κοινότητα Καστρίου του Δήμου Αγιάς συνδιοργανώνουν χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση στον Ναό του Αγίου Δημητρίου, αύριο Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στις 4:30 το απόγευμα. Το Χορωδιακό Τμήμα του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου θα ψάλει επίκαιρους ύμνους και θα «ταξιδέψει» το κοινό μουσικά και λαογραφικά, με έθιμα, γιορτινά τραγούδια και κάλαντα από τον Έβρο, την Κρήτη, τη Θεσσαλία, Βυζαντινά κάλαντα, Απολυτίκιο, Εόρτιο Κοντάκιο και Καταβασίες Χριστουγέννων.

 

Υβριδική Εκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας

Διήμερη υβριδική έκθεση που είναι αφιερωμένη στην επιστήμη και την τεχνολογία που παράγεται από εταιρείες, ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια της Ελλάδας, έρχεται στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2023 στο JOIST Innovation Park. Η έκθεση θα αποτελεί την αφετηρία ενός διαλόγου για την εξέλιξη της καινοτομίας σε καίριους τομείς δράσης.
Το Innovent διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και θα διεξαχθεί διά ζώσης στις εγκαταστάσεις του JOIST στη Λάρισα και online στο Metaverse, φιλοξενώντας 30 εκθέτες, περισσότερες από 20 παράλληλες εκδηλώσεις και 80 live broadcasting συνεντεύξεων και προσφέροντας σημαντικές B2B και B2G matchmaking ευκαιρίες.

 

Αναζητούν το άστρο των Χριστουγέννων

«Αναζητώντας το άστρο των Χριστουγέννων» είναι το θέμα του σεμιναρίου που θα πραγματοποιήσει η ΚΟΙΝΣΕΠ «Έναστρον» και το Σχολείο Αστρονομίας, σε συνεργασία με τον διδάκτορα Αστροφυσικής κ. Δημήτρη Κάντζα, στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST (οδός Τριπόλεως και Βαλτετσίου) στη Λάρισα, από 3 έως και 5 Ιανουαρίου 2023. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 10 ετών και άνω, αλλά και σε κάθε ενήλικο λάτρη του έναστρου ουρανού. Περισσότερες πληροφορίες στο www.enastron.org ή στο 6983-512.219. Δηλώσεις συμμετοχής με μήνυμα στο info@enastron. org.

 

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ελασσόνα

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Δήμου διοργανώνει μεθαύριο Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 ο Δήμος Ελασσόνας από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 στον προθάλαμο της Αίθουσας Θεάτρου Δημάρχου «Βασ. Φαρμάκη» (είσοδος από παραποτάμια οδό). Την αιμοληψία διενεργεί η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με την πολύτιμη βοήθεια του Σώματος Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ελασσόνας. Καλούνται παλαιοί και νέοι αιμοδότες να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, προσφέροντας ένα δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη.

 

Πού γίνονται σήμερα τεστ κορονοϊού

Στο Δημαρχείο της Λάρισας από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και στον ΟΣΕ από 9 το πρωί έως 8 το βράδυ θα διενεργούνται σήμερα μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι για ανίχνευση κορονοϊού. Τον έλεγχο διενεργεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους και τον ΕΟΔΥ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass