Πρόγραμμα από το συμβούλιο της 3ης δημοτικής κοινότητας

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2014 17:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:58

 

Το διαμερισματικό Συμβούλιο της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας, στο πλαίσιο της σωστής και ουσιαστικής επικοινωνίας του με τους πολίτες των συνοικιών της χάραξε ένα πρόγραμμα δίμηνης δραστηριότητας.

Όπως ανακοινώνεται από το Συμβούλιο «προβλέπονται επισκέψεις σε όλες τις συνοικίες της 3ης Δημοτικής Κοινότητας και ουσιαστικός διάλογος με τους πολίτες προκειμένου να ενημερωθούμε για τα προβλήματα των συνοικιών και να διαμορφώσουμε γνώμες όσον αφορά τις προτάσεις μας για το τεχνικό πρόγραμμα του 2015 αλλά και για το 5ετές επιχειρησιακό πρόγραμμα 2015-2019.

Συγκεκριμένα: Στις 7 Οκτώβρη ημέρα Τρίτη ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου θα επισκεφτούνε την συνοικία της Ν. Σμύρνης. Το πρωί από ώρες 9:30 έως 11:30 θα έχουν επικοινωνία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολείων της Ν. Σμύρνης προκειμένου να ακούσουν τα προβλήματά τους. Την ίδια μέρα το απόγευμα στις 6μμ. καλούνε όλους τους κατοίκους της συνοικίας αλλά και όσους το επιθυμούν, να έλθουν στο ΚΑΓΊΗ της συνοικίας ,πλατεία Τσαρουχά ,Ν. Σμύρνης προκειμένου να τους ακούσουνε για όλα τα προβλήματα της συνοικίας.

Στις 21 Οκτώβρη μέρα Τρίτη θα επισκεφτούνε την συνοικία του Αγ. Κων/νου όπου το πρωί θα έχουνε συνάντηση με τους φορείς και το απόγευμα στις 7:30 με τους πολίτες της συνοικίας στο πολιτιστικό κέντρο ΑΓ. Κων/νου στο νέο κτήριο στην συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου.

Στις 3 Νοέμβρη ημέρα Δευτέρα επίσκεψη στην συνοικία Αγ. Γεωργίου. Το πρωί συνάντηση με τους φορείς και το απόγευμα στις 7 με τους πολίτες στο πολιτιστικό κέντρο Αγ. Γεωργίου στην οδό Κάρλας.

Στις 10 Νοέμβρη ημέρα Δευτέρα περιοχή ΑΤΑ. Πρωινή συνάντηση με τους συλλόγους διδασκόντων και γονέων στα σχολεία 15° & 43° Δημοτικό καθώς και 9° και 14° Γυμνάσιο. Το απόγευμα συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής στην πλατεία ΑΤΑ στο δημοτικό αναψυκτήριο». 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass