Η Δικαιοσύνη στέκεται όρθια, υπερήφανη και αμερόληπτη

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2014 15:33 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:56

«…Ο σύγχρονος δικαστικός λειτουργός, στην πατρίδα μας, την Ελλάδα, έρχεται αντιμέτωπος με άλλου είδους σοβαρά προβλήματα, τα οποία προκύπτουν από την αμφισβήτηση του θεσμικού του κύρους και από την προσπάθεια περιορισμού της προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας του. Ο συμβολισμός, λοιπόν, του σημερινού εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, συνίσταται στο να αποδεικνύει ο καθένας από εμάς τους δικαστές, με τις αποφάσεις του και με τη συμπεριφορά του, ότι μέσα σ' αυτή τη δυσχερέστατη περίοδο της μεγάλης κρίσης, που διέρχεται και η χώρα μας και η Δικαιοσύνη, εμείς στεκόμαστε όρθιοι, υπερήφανοι και αμερόληπτοι καθώς και ότι ο σκληρά δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να μας εμπιστεύεται…»

Τη θέση αυτή εξέφρασε σήμερα, μιλώντας εντός του ιερού μητροπολιτικού ναού Αγίου Αχιλλίου Λάρισας, ο κεντρικός ομιλητής, για τη γιορτή του προστάτη της Δικαιοσύνης  Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, εφέτης κ. Χαραλ. Μαυρίδης, που είναι και εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.  Η τελετή περιελάμβανε θεία λειτουργία, αρτοκλασία και στη συνέχεια δεξίωση στο κέντρο «Φρούριο», παρουσία των αρχών ου νομού.  

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass