Ολοι μαζί σε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή

ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΧΑΡΑ ΙΙ KAI 9ο ΜΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2022 11:20

Παραμύθια, γέλια, τραγούδια, μουσική και συγκίνηση είχε η χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποίησαν από κοινού τα παιδιά του Κέντρου Ημέρας ΧΑΡΑ ΙΙ και οι μαθητές του 9ου Νηπιαγωγείου Λάρισας.


Η χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώθηκε στο Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ ΙΙ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας με τη συμμετοχή της ομάδας «Μικροί ήρωες» της κας Δήμητρας Μπαράτση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Pepa pig μάγεψε με την παρουσία της και ο Άγιος Βασίλης με τις ζεστές αγκαλιές του.
Το Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ ΙΙ αποτελεί δομή του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας και δέχεται παιδιά στο φάσμα του αυτισμού ηλικίας 2-10 ετών. Βασικός στόχος του Κέντρου Ημέρας είναι η πρώιμη παρέμβαση για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ένταξής τους σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία (πρωινό καθημερινό τμήμα) και η υποστήριξη των παιδιών που έχουν ήδη ενταχθεί σε σχολικό πλαίσιο σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς (απογευματινά τμήματα). Παράλληλα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και υποστήριξη της οικογένειας ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις διαφορετικές καταστάσεις που βιώνει με το παιδί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass