Μονοδρομήσεις στη Λάρισα

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ - ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ - 23ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2022 15:03

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα Πέμπτη έως και

την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Υψηλάντου-Ηρώων Πολυτεχνείου-23ης Οκτωβρίου και Ηπείρου, στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Οι αλλαγές που επέρχονται είναι οι εξής:
-Παγγαίου (τμήμα από Ναυαρίνου έως Υψηλάντου ) - μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Ναυαρίνου προς την οδό Υψηλάντου.
- Πέρπερα (τμήμα από Οικονόμου εξ Οικονόμων έως Παγγαίου) - μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων προς την οδό Παγγαίου.
-Οικονόμου εξ Οικονόμων (τμήμα από Υψηλάντου έως Πέρπερα) - μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Υψηλάντου προς την οδό Πέρπερα.
-Τσιμισκή (τμήμα από Γ. Σεφέρη έως Υψηλάντου) - μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Γ. Σεφέρη προς την οδό Υψηλάντου.
-Βυζαντίου (τμήμα από Υψηλάντου έως 23ης Οκτωβρίου) - μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Υψηλάντου προς την οδό 23ης Οκτωβρίου.
-Κουτσούμπα (τμήμα από Βυζαντίου έως Ηρ. Πολυτεχνείου) - μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Βυζαντίου προς την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου.
-Χατζηζωγίδου (τμήμα από 23ης Οκτωβρίου έως Βυζαντίου) - μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό 23ης Οκτωβρίου προς την οδό Βυζαντίου.
-Λουκιανού (τμήμα από Ηρ. Πολυτεχνείου έως Χατζηζωγίδου) - μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου προς την οδό Χατζηζωγίδου.
-Λουκιανού (τμήμα από Γ. Σεφέρη έως Χαζτηζωγίδου) - μονόδρομος με φορά κίνησης από την οδό Γ. Σεφέρη προς την οδό Χατζηζωγίδου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass