Το Επιμελητήριο Λάρισας «ΚΕΡΝΑΕΙ» την πόλη για 2η χρονιά και θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2022 15:01

Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

η Κεντρική Πλατεία της Λάρισας μετατρέπεται σε μια χριστουγεννιάτικη υπαίθρια έκθεση τροφίμων από τοπικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της δράσης “ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ”.
“ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ” για 2η χρονιά λέει στην πόλη το Επιμελητήριο Λάρισας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τη νέα του πρωτοβουλία που αποτελεί μια δράση προβολής των τοπικών επιχειρήσεων και απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ! Στους κατοίκους της Θεσσαλίας, αλλά και στους επισκέπτες της πόλης κατά την εορταστική περίοδο.
Σκοπός της δράσης είναι να προσφέρει έναν οικονομικό και άκρως αποδοτικό τρόπο προβολής των προϊόντων - εμπορευμάτων των τοπικών επιχειρήσεων, έτσι ώστε κάθε ευρώ που δαπανά να αποδίδει τα μέγιστα. Αποτελεί ευκαιρία άμεσης προβολής της τοπικής αγοράς και σημείο συνάντησης και γευσιγνωσίας. Μια ευκαιρία να επανασυστηθούμε με τον πλούτο και την ποικιλομορφία των τοπικών μας προϊόντων.
Στη δράση “ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ”, που θα αναπτυχθεί ως μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη έκθεση, συμμετέχουν 34 Παραγωγοί από την Π.Ε. Λάρισας για να μας δώσουν τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε τα ιδιαίτερα προϊόντα τους μέσα στην εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.
Για τρεις μέρες η Κεντρική πλατεία Λάρισας γίνεται σημείο συνάντησης και γευσιγνωσίας, γεμάτο εκπλήξεις και μαγειρικά events. Ποτά, Γαλακτοκομικά, Κρέατα, Ζυμαρικά, Ελαιόλαδο, Μέλι, Ξηροί Καρποί, Καφές, Τσάι, Μπαχαρικά και Αρωματικά, Κρέμες και Σαπούνια από τοπικούς παραγωγούς θα γεμίσουν την πλατεία στη μεγάλη τοπική γαστρονομική γιορτή!
Στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου όλη η πόλη της Λάρισας συναντάται στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη έκθεση τροφίμων για να γνωρίσει από κοντά και να δοκιμάσει τρόφιμα υψηλής ποιότητας που παράγει η περιοχή μας, να διασκεδάσει και να προμηθευτεί με ιδιαίτερα προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Το Επιμελητήριο Λάρισας «κερνάει» την πόλη και θα είμαστε όλοι εκεί!!!
Η υπαίθρια χριστουγεννιάτικη έκθεση του «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ» θα είναι ανοιχτή για το κοινό για τρεις συνεχόμενες μέρες την Παρασκευή 17:00-22:00, το Σάββατο από τις 11:00 π.μ. έως 15:00 και από τις 17:00 έως τις 22:00 και την Κυριακή 11:00-19:00 και θα λειτουργήσει με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων προστασίας για την πανδημία της Covid-19.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass