Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2014 17:58 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:55

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ Λάρισας στο Δημόσιο με ανακοίνωσή τους καλούνε «όλους τους εργαζόμενους ,να πάρουν μέρος μαζικά το Σάββατο 4 Οκτώβρη στο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου και των ταξικών συνδικάτων , που θα γίνει στις 11 το πρωί  στην Κεντρική Πλατεία, για να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας, στην βάρβαρη ταξική επίθεση κυβέρνησης, Ε.Ε, κεφαλαίου.

 Απέναντι σ ’αυτή την εντεινόμενη επίθεση και τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στο Δημόσιο, οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να αντιτάξουν το δικό τους όπλο, το δικό τους ενιαίο μέτωπο πάλης. Μαζί με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και όλα τα λαϊκά στρώματα να ορθώσουν ένα τείχος λαϊκής αντίστασης όχι μόνο ενάντια στην αξιολόγηση και τις απολύσεις, αλλά στο σύνολο των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων στο δημόσιο, στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής απαιτώντας εδώ και τώρα να ικανοποιηθούν οι ανάγκες τους, να δοθούν λύσεις στα λαϊκά προβλήματα.

Το συλλαλητήριο το Σάββατο στις 4 Οκτώβρη στη Λάρισα και στις άλλες πόλεις πανελλαδικά, μπορούν να αποτελέσουν σταθμό για την κλιμάκωση των αγώνων. H πίεση που ασκούν οι κινητοποιήσεις, οι απεργίες, η δύναμη της αντίστασης και των αγώνων ανησυχεί το κράτος των μονοπωλίων, τα κόμματά του. Αυτό που χαρακτήριζε πάντα τις νικηφόρες μάχες δεν ήταν μονό η μορφή ή η διάρκεια των αγώνων. Αλλά κυρίως η μαζικότητα των διαδηλώσεων, η οργάνωση των εργατών, η αποφασιστικότητα, η αντοχή, η πίστη στο δίκιο, η συμμαχία των εργαζομένων σε  δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και η συμμαχία με τα αλλά λαϊκά στρωματά, είναι αυτά που κρίνουν τις μάχες.

Μη συμβιβάζεσαι με τα ψίχουλα! Απέρριψε τον βάρβαρο καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης. Δεν είναι ούτε μοναδικός ούτε αιώνιος. Έχεις πείρα! Βλέπεις πως μόνο φτώχεια, ανεργία, πολέμους και δυστυχία φέρνει!

Να μη δεχτούμε να ζούμε σαν σύγχρονοι σκλάβοι! Παλεύουμε μαζί εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα  για: Καμία απόλυση συμβασιούχων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, για μόνιμη και σταθερή δουλεία για όλους.

Επίδομα ανεργίας στα 600 ευρώ για όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλη την περίοδο της ανεργίας

Όχι στη σύνδεση μισθού-αξιολόγησης. Κανένας εργαζόμενος να μην πληρώνεται κάτω από 751 ευρώ. Όχι στον αντιδραστικό κρατικό έλεγχο, τη λεγόμενη αξιολόγηση και στον επανέλεγχο των συμβάσεων των ΙΔΑΧ που στόχο έχουν τις απολύσεις. Να καταργηθεί τώρα ο νόμος 4250/14.  Να καταργηθεί   κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα σε Παιδιά, Υγεία, Πρόνοια .  Ένα δρόμο έχουμε - μια επιλογή  Κίνημα ανασύνταξης για την ανατροπή» καταλήγει η ανακοίνωση.   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass