Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2022 13:51

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Γυναικών Βαμβακούς
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε η εκλογική διαδικασία στον Σύλλογο Γυναικών Βαμβακούς. Συγκεκριμένα το νέο συμβούλιο έχει ως εξής: Πρόεδρος - Γκανίδου Στεργιοπούλου Γεωργία, Αντιπρόεδρος - Τσιριμώνα Άννα, Γραμματέας - Καραμητράκη Γεωργία, Ταμίας - Δρόσου Γεωργία,

Μέλη - Κυριαζή Ασπασία, Ντοκούζη Βάια, Τσιριμώνα Ευφροσύνη, Δημητριάδη Ευθυμία και Αρσενοπούλου Κων/να.


*Συνεστίαση του ΚΚΕ στον Τύρναβο
Οι κομματικές οργανώσεις Αμπελώνα και Τυρνάβου του ΚΚΕ οργανώνουν γλέντι στον Τύρναβο, στην αίθουσα «Ανδρομέδα», την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στη 1 το μεσημέρι. Προσκλήσεις διακινούνται από τις κομματικές οργανώσεις.


*Συλλογή τροφίμων από Δικηγορικό Σύλλογο
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας, στo πλαίσιο δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, καλεί τα μέλη του να συνδράμουν στην πρωτοβουλία που ανέλαβε για τη συλλογή τροφίμων, τα οποία, ενόψει Χριστουγέννων, θα προσφερθούν σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας. Τα είδη που θα συλλεγούν είναι ενδεικτικά τα εξής: Αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια. Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί στον 1ο όροφο του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου.


*Ενημέρωση για δικαιούχους ΤΕΒΑ στα Φάρσαλα
Η Κοινωνική Σύμπραξη Λάρισας και η Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ, φορέας υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ, πραγματοποιούν παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών και των συνοδευτικών μέτρων στο πλαίσιο του Έργου: «Παροχή συνοδευτικών μέτρων της Κοινωνικής σύμπραξης Λάρισας» σήμερα στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων στις 18:00 με θέμα «Το ΤΕΒΑ σε κίνηση, υποστήριξη ωφελουμένων και συνοδευτικά μέτρα». Η ενημέρωση έχει στόχο την πληροφόρηση των ωφελουμένων για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στις παρεχόμενες υπηρεσίες και στα συνοδευτικά Μέτρα που υλοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.


*Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λάρισας
Στις 6 Δεκεμβρίου συστάθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λάρισας. Ύστερα από σχετική ψηφοφορία το νέο προεδρείο του Συλλόγου αποτελούν οι:
Πρόεδρος: Νέστορας Κανέλλος.
Αντιπρόεδρος: Ματίνα Μπουκουβάλα.
Γραμματέας: Βαγγέλης Δεσκάτας.
Ταμίας: Κώστας Αμανίτης.
Μέλη: Χριστίνα Κοντογιάννη, Κώστας Παπαδημητρίου, Μάκης Παρασκευάς, Έλενα Σαράφη, Ελένη Σταυρίδη, Κατερίνα Σολωμού, Ελένη Χατζή.


*Παζάρι αγάπης για το Δημοτικό Γηροκομείο
Με κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας «Second Chance to Love», η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Βazaar, μέχρι και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στη Λάρισα.
Η διάθεση των προϊόντων θα γίνεται στο ισόγειο κατάστημα επί της οδού Κουμουνδούρου 4, ευγενική παραχώρηση του Ιδρύματος «Σ.Ι. ΖΙΑΖΙΑ». Στο Bazaar θα βρίσκονται “second hand” ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα σε άριστη κατάσταση. Το τίμημα της διάθεσης των προϊόντων θα αποτελέσει δωρεά προς το Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας. Το Bazaar θα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδος και ώρες 10:00 έως 21.00.


*Εσπερινά κηρύγματα στον Αγ. Αχιλλιο
Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ξεκίνησαν τα εσπερινά κηρύγματα στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου. Κάθε Τετάρτη, στις 5.30 μ.μ. ψάλλεται η Παράκληση σε κάποιον Άγιο, διαφορετικό κάθε φορά, και στη συνέχεια ο π. Ραφαήλ πραγματοποιεί κήρυγμα με θέμα: “Ανάλυση της Θείας Λειτουργίας”. Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου θα ψαλεί η Παράκληση στην Παναγία Παρηγορήτρια.


*Στις 21 Δεκεμβρίου οι εκλογές στην ΕΛΜΕ Λάρισας
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΛΜΕ ν. Λάρισας θα διεξαχθούν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου από τη 1 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα, στο 1ο Πειραματικό Λύκειο Λάρισας (πρώην 1ο ΓΕΛ). Η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη ημέρα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του 6ου ΓΕΛ Λάρισας. Η κατάθεση των ψηφοδελτίων των Παρατάξεων θα γίνει την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, έως τις 8 μ.μ. στα γραφεία της ΕΛΜΕ. Οι εκλογές θα διεξαχθούν διά ζώσης σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου.

 

*Ολη η Λάρισα μια μεγάλη αγκαλιά

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ

Με πρωτοβουλία του Κοινωνικού Εθελοντικού Δικτύου #Κανείς Μόνος» και με συνδιοργανωτές, την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών ν. Λάρισας και τη στήριξη των φορέων της πόλης, του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, του Φαρμακευτικού Συλλόγου, του Δικηγορικού Συλλόγου, του Εμπορικού Συλλόγου, του ΣΘΕΒ, των Επιμελητηρίων και χορηγούς επικοινωνίας τα ΜΜΕ της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αλληλεγγύης, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00, στο «Palladium». Ένα μεγάλο «Χριστουγεννιάτικο Πάρτι», με μοναδικό σκοπό τα έσοδά του να διατεθούν στη δημιουργία ενός Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας Καρκινοπαθών και φιλοξενίας συνοδών τους, στη Λάρισα.
Η βραδιά θα πλαισιωθεί με τις μουσικές επιλογές του μοναδικού, διάσημου DJ Γιάννη Kαλλιμάνη, που θα ταξιδέψει τους Λαρισαίους σε νοσταλγικές και αγαπημένες μουσικές διαδρομές. Είσοδος 15 ευρώ, με ποτό. Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λάρισας (ΣΟΦΛΑ) και ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λάρισας (ΠΡΟΣΥΦΛΑ).

 

*Οι σημερινοί έλεγχοι για κορονοϊό

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους και τον ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει σήμερα δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο στον ν. Λάρισας ως εξής: 09:00-15:00 στο Δημαρχείο, 09:00-20:00 στον ΟΣΕ, 09:00-15:00 στον Μύλο του Παππά, 09:00-15:00 στο εμπορικό κέντρο ΓΑΙΑ, 09:00-14:00 στην Ελασσόνα (στην είσοδο αίθουσας θεάτρου «ΒΑΣ. ΦΑΡΜΑΚΗ»), 09:00-12:00 στο Περιφερειακό Ιατρείο Αιγάνης και 12:30-14:30 στο Περιφερειακό Ιατρείο Αμπελακίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass