Η καρδιά του νομού μας χτυπά στις αγροτικές περιοχές

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2022 15:52

«Βρισκόμαστε στην Τερψιθέα, περιοχή που αποτελεί την καρδιά της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής δίπλα στην πόλη της Λάρισας.

Τα προβλήματα τρέχουν, αλλά ζητούμενο είναι να επικοινωνούνται άμεσα στους αρμόδιους φορείς» τόνισε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Τερψιθέα ο πρώην πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Λάρισας Ν.Δ., Χρήστος Καπετάνος.
O Λαρισαίος πολιτικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Κώστα Νώντα, τον δημοτικό σύμβουλο Λάρισας, κάτοικο Τερψιθέας, Βάιο Κυριτσάκα, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, αγρότες, κτηνοτρόφους και επαγγελματίες της περιοχής. Μαζί τους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για τα τρέχοντα ζητήματα και να ενημερωθεί επισταμένως για τα προβλήματα που τους απασχολούν, από την αύξηση του κόστους παραγωγής, εξαιτίας της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης.
Ο Χρήστος Καπετάνος, από την πλευρά του, επισήμανε ότι η Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο ήδη έχουν λάβει αρκετά μέτρα για τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, αλλά στόχος είναι να ληφθούν ακόμη περισσότερα και ειδικά για τον Νομό Λάρισας. Προς αυτήν την κατεύθυνση, τους διαβεβαίωσε ότι τα αιτήματά τους θα διαβιβαστούν εκ νέου στον ΥπΑΑΤ, Γεώργιο Γεωργαντά, ώστε να αναζητηθούν λύσεις.
«Πέρα από τις δυσκολίες που δυστυχώς ποτέ δεν σταματούν, ιδιαίτερη χαρά μου προκαλεί το γεγονός ότι η Τερψιθέα κατοικείται από νέους, δραστήριους ανθρώπους, γυναίκες και άνδρες, παραγωγικούς που της δίνουν ζωή, σε πείσμα των καιρών που θέλουν τους οικισμούς και τα χωριά μας ερημωμένα. Η καρδιά του νομού Λάρισας και του θεσσαλικού κάμπου εν γένει χτυπάει στις περιοχές αυτές και χρέος όλων μας είναι να στηρίζουμε την επιστροφή των νέων, αλλά και την επιμονή όσων δεν έφυγαν, να μένουν και να στηρίζουν τον τόπο τους» τόνισε κλείνοντας, απευθυνόμενος στους κατοίκους της Τερψιθέας, ο κ. Καπετάνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass