Οι έφεδροι στο ΑΤΑ και την 110 Π.Μ.

ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 337 ΜΠΚ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2022 13:00

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών μαζί με μέλη του ΣΕΑΝ επισκέφτηκε κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου Γεώργιου Φασούλα, την 110 Πτέρυγα Μάχης.


Οι Έφεδροι Αξιωματικοί ξεναγήθηκαν από τον Διοικητή της 110 Π.Μ. Σμήναρχο Αργύριο Μουστρούφη στις εγκαταστάσεις της 337 Μοίρας Παντός Καιρού όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ιπταμένους που μόλις είχαν γυρίσει από αποστολή, να ενημερωθούν για το πώς λειτουργεί μία από τις παλαιότερες μοίρες της Π.Α. και να επισκεφτούν το μουσείο της.
Με το πέρας της ξενάγησης μαζί με το προσωπικό της Μοίρας, υποδέχτηκαν τον Αρχηγό Τ.Α. μετά την πτήση του με F-16 στο Αιγαίο.
Εν συνεχεία όλοι μαζί μετέβησαν στη Λέσχη Αξιωματικών όπου και ανταλλάχτηκαν αναμνηστικές πλακέτες ανάμεσα στον Αρχηγό και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Μιχαήλ Φωκά, παρουσία του Υπαρχηγού ΑΤΑ Υποπτέραρχου Γεώργιου Κυριάκου, του Επιτελάρχη Υποπτέραρχου Νικόλαου Κουρουμάνη και του Διοικητή της 110 Π.Μ.
Κατά την επίδοση της πλακέτας του Συνδέσμου στον Αρχηγό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΕΑΝ «εκφράσαμε την υπερηφάνεια, την αγάπη και τον σεβασμό μας για τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία με την άρτια εκπαίδευση, τη σκληρή δουλειά, την υψηλή αίσθηση καθήκοντος και τον επαγγελματισμό τους, προασπίζουν αποτελεσματικά τα εθνικά μας συμφέροντα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass