Αγέρωχο το Στράτευμα στις σύγχρονες Θερμοπύλες»

Τονίστηκε σε εκδήλωση της 1ης Στρατιάς χθες στο ΔΩΛ - Απονομές αναμνηστικών στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και σε καλλιτέχνες - Ανοιχτό για το κοινό σήμερα το Μουσείο ΑΤΑ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2022 10:05

Μουσική εκδήλωση, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λάρισα, πραγματοποιήθηκε χθες από την 1η Στρατιά, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.


Ειδικότερα, εμφανίστηκε η γυναικεία χορωδία «InDONNAtion», εκλεκτοί σολίστ, η Στρατιωτική Μουσική της 1ης Στρατιάς και παρουσιάστηκε χορός ταγκό από σχολή της Λάρισας.
Την έναρξη έκανε με χαιρετισμό του ο διοικητής 1ης Στρατιάς/EU-OHQ Άγγελος Χουδελούδης και ακολούθησε παρουσίαση βίντεο με δραστηριότητες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, όπου, μεταξύ άλλων, τονίστηκε ότι σήμερα «στέκονται αγέρωχα στις σύγχρονες Θερμοπύλες». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν από την 1η Στρατιά αναμνηστικά δώρα σε τοπικούς φορείς και καλλιτέχνες.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
Στο πλαίσιο του εορτασμού σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Στρατόπεδο «Στρατηγού Νικ. Πλαστήρα» στην 1η Στρατιά θα τελεσθεί δοξολογία στις 11 π.μ., όπου θα χοροστατήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λάρισας κ. Ιερώνυμος. Θα ακολουθήσει ομιλία από τη Λαζή Ελένη (Θεολόγο) του 2ου Γυμνασίου Λάρισας και επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο έμπροσθεν του Στρατηγείου της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ και κατάθεση στεφάνων.

 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΤΑ
Από το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας γίνεται γνωστό ότι στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, το Μουσείο του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, «Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος» θα είναι επισκέψιμο για ξενάγηση και περιήγηση, σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, από τις 10:30 π.μ. έως τις 16:00. Επίσης, στο Αεροδρόμιο της 110 Π.Μ. θα υπάρχει στατική έκθεση αεροσκαφών, σήμερα Δευτέρα και θα είναι επισκέψιμη για το κοινό από ώρα 10:30 π.μ. έως 16:00.

 

ΕΚΘΕΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Να σημειωθεί ότι η έκθεση ιστορικών στρατιωτικών οχημάτων και σύγχρονων ψηφιακών συστημάτων εκπαίδευσης (εξομοιωτές), στον προαύλειο χώρο έμπροσθεν του Στρατηγείου της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ, θα είναι ανοιχτή για το κοινό αύριο Τρίτη 22 Νοεμβρίου, μεθαύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Η είσοδος του κοινού και των σχολικών μονάδων πεζή, θα γίνεται από την Κεντρική πύλη του Στρατοπέδου (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass