Ολα στο φως! Να διαλυθούν οι σκιές που δηλητηριάζουν τον δημόσιο βίο

Ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση, αλλά και το σύνολο του πολιτικού κόσμου από τη μαζική συγκέντρωση Νεοδημοκρατών στο «Ιμπέριαλ», παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή * Ακρως ενδιαφέρουσες επισημάνσεις στην παρουσίαση του βιβλίου του Μαν. Κοττάκη * Ποιοι παρέστησαν

Δημοσίευση: 21 Νοε 2022 16:00

Ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση έδωσε μαζική συγκέντρωση Νεοδημοκρατών χθες στο «Ιμπέριαλ», στη Λάρισα, στην παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της εφημερίδας «Eστία» Μαν. Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, η υποδοχή του οποίου έγινε με θερμό χειροκρότημα από τους εκατοντάδες Θεσσαλούς που βρέθηκαν στην εκδήλωση.


Η παρουσίαση του βιβλίου του Μιχ. Κοττάκη αυτήν την περίοδο στη Λάρισα «δεν γίνεται σε κενό χρόνο», υποστήριξε ο ίδιος ο συγγραφέας, τονίζοντας ότι «η «Σχολή Καραμανλή» είναι η σχολή που δεν παρακολουθεί τους πολιτικούς της αντιπάλους για να μαθαίνει τα μυστικά τους... Είναι η σχολή που βάζει την πατρίδα πάνω από τις πρεσβείες, είναι η σχολή που βάζει τον λαό πάνω από τους νταβατζήδες και τους εκβιαστές...» και καταλήγοντας δήλωσε πως: «Θέλω να πιστεύω, ότι μας ενώνει όλους εδώ απόψε, μια αόρατη εντολή, το καθήκον για μια Ελλάδα με λιγότερο σκοτάδι και περισσότερο φως. Ελπίζω βαθιά μέσα μου, ότι αυτό το βιβλίο δεν θα ρίξει άπλετο φως απλώς στην ιστορία, αλλά ότι θα ξυπνήσει συνειδήσεις...».
Την ίδια ώρα, στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση δήλωσαν στην «ΕτΔ» ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εμμένει στη θέση που είχε εκφράσει για το σκάνδαλο των υποκλοπών -η οποία διαφοροποιείται από αυτήν του Μαξίμου- και είναι: «Άπλετο φως στην υπόθεση, να διαλυθούν οι σκιές που δηλητηριάζουν τον δημόσιο βίο» και ότι «η επίκληση του απορρήτου υποχωρεί στην ανάγκη πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης».

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Την εκδήλωση χθες άνοιξε και συντόνιζε ο πρόεδρος της «Λαρισαϊκής Λέσχης» κ. Γρηγόρης Πρεζεράκος, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη «αποτελεί πόνημα ενός μαχητή δημοσιογράφου και συγγραφέα, ο οποίος όπως φαίνεται αγαπάει πολύ την αλήθεια και παλεύει γι’ αυτή με πάθος, υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα και εργατικότητα».
Για την προσωπικότητα του Κωνσταντίνου Καραμανλή δήλωσε τα ακόλουθα: «Έγινε πρωθυπουργός, γιατί είναι ένα ελκυστικό άτομο, που χωρίς μεγαλοστομίες και λαϊκίστικες υποσχέσεις, προκαλεί εμπιστοσύνη και φιλική διάθεση στον μέσο πολίτη. Αυτό είναι χάρισμα.
Με καθυστέρηση τεσσάρων ετών, εξελέγη πρωθυπουργός της χώρας το 2004 και φάνηκε πολύ γρήγορα ότι διαθέτει τη φυσιογνωμία ενός ηγέτη, ο οποίος έχει υψηλούς στρατηγικούς στόχους για την πατρίδα του.
Στόχους, που απέβλεπαν στην πραγματοποίηση του οράματος που τιτλοφορείται: «Ελλάς προηγμένη Χώρα».
Με μια φράση ο Κ. Καραμανλής είχε όραμα... Ήταν και είναι ένας οραματιστής. Όμως το σημαντικό είναι ότι απέδειξε εμπράκτως ότι δεν ήταν καθόλου ερωτευμένος με την πρωθυπουργική καρέκλα. Δεν έδωσε τα πάντα για την καρέκλα, όπως κάνουν σχεδόν όλοι...
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διέκρινε εγκαίρως τον νέο κόσμο που ερχόταν και επιχείρησε να τοποθετήσει την πατρίδα μας σε θέση προνομιακή.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ηλικιακά και πολιτικά επίκαιρος και μάλιστα αναγνωρισμένος διεθνώς ως μία ξεχωριστή προσωπικότητα. Αποτελεί μια μεγάλη εφεδρεία στην πολιτική ζωή του τόπου, αν και όποτε αυτό απαιτηθεί.
Μια και αναφερόμαστε σε Μακεδόνα πολιτικό και δεδομένου ότι πιστεύω στον κανόνα ότι «η ιστορία επαναλαμβάνεται», θα γυρίσω πίσω στην αρχαία Μακεδονία και θα θυμηθούμε ότι πριν γίνει βασιλιάς ο Αλέξανδρος, πιστεύανε ότι ο Φίλιππος είχε ήδη πετύχει τα πάντα.
Όταν έγινε βασιλιάς ο Αλέξανδρος καταλάβαμε ότι το όραμα δεν έχει όρια, έχει μόνο πορεία, άνευ όρων και άνευ ορίων.
Ισως, ποιος ξέρει... η ιστορία πιθανόν να επαναληφθεί με τον Κώστα Καραμανλή σε σχέση με τον εθνάρχη».

«ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ...»
«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν πρωθυπουργός στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της χώρας μας» ανέφερε ο διδάκτωρ Γεωπολιτικής, επίκουρος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Γεώργιος Κ. Φίλης, σε ομιλία του, αναπτύσσοντας κυρίως τη στόχευση του Κ. Καραμανλή για την ενίσχυση της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας και κάνοντας αναφορά στον «υβριδικό πόλεμο».
«Είχε άδικο γιατί είχε δίκαιο πολύ νωρίς...» τόνισε ο κ. Φίλης χρησιμοποιώντας φράσεις του βιβλίου του κ. Κοττάκη και εξήγησε: «Επιχείρησε τη στιγμή που το παλιό δεν είχε φύγει ακόμη... Πήρε ρίσκο και έχασε, αλλά έχασε και η Ελλάδα. Έχασε στις εκλογές του 2009, αλλά όχι ως κυβερνήτης της Ελλάδας, καθώς έδωσε το πρόσταγμα στον Τάσο Παπαδόπουλο να σώσει την Κύπρο. Ο Καραμανλής έσωσε τον Κυπριακό Ελληνισμό... «Επίσης, η σημερινή στάση των Σκοπιανών δικαιώνει σήμερα τον Καραμανλή για το Βουκουρέστι...».
Στις «ταραγμένες» σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας σήμερα αναφέρθηκε ο κ. Φίλης υποστηρίζοντας πως: «Ο πόλεμος της Ρωσίας κάποια στιγμή θα τελειώσει. Ποιος θα είναι ο συνδετικός κρίκος που θα επαναφέρει τις σχέσεις των δύο χωρών; Η κληρονομιά της πολιτικής του Καραμανλή».

«ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ»
Στο βιβλίο αναφέρθηκε και ο δημοσιογράφος Γιάννης Τριάντης, ο οποίος υποστήριξε για τον πρώην πρωθυπουργό: «Εγώ που δεν ανήκω ούτε πρόσκειμαι ιδεολογικά και πολιτικά στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, έβλεπα με έκπληξη και συγκίνηση έναν πρωθυπουργό να προβαίνει σε κρίσιμες επιλογές, οι οποίες αποκάλυπταν διορατικότητα τόλμη και επεξεργασμένη πολιτική για το μέλλον της πατρίδας μας. Αυτό αποτυπωνόταν και στα κείμενά μου στην «Ελευθεροτυπία», παρά το ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα είχε μονίμως στο στόχαστρό της καταιγιστικά τον Κώστα Καραμανλή».
Ο κ. Τριάντης αναφέρθηκε, επίσης, στο σχέδιο «Πυθία», τονίζοντας ότι ήταν ένας «πολύπτυχος, καλοσχεδιασμένος πόλεμος εναντίον του Ελληνα πρωθυπουργού, που αποσκοπούσε στην πολιτική του εξόντωση. Ένα σχέδιο κυνικό, ωμό και πολύπτυχο, με παρακολουθήσεις του ίδιου και των μελών της κυβέρνησής του, επινόηση και δημιουργία σκανδάλου, το Βατοπέδι, πυρκαγιές αριθμητικά ασύλληπτες το 2007 (γύρω στις 7.000), επεισόδια στην καρδιά της Αθήνας και συνοδά με όλα αυτά, μια «μιντιακή» καταιγίδα άνευ προηγουμένου, σύσσωμη η διαπλοκή της εποχής, αλλά και τώρα με πολύ πιο εξελιγμένο τρόπο είχε στραφεί εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης και του Καραμανλή, από το εσωτερικό μέτωπο αλλά και έξωθεν...
Ομως είχαν δίκαιο οι πάτρονες και σχεδιαστές του πολέμου αυτού, καθώς και τα μιντιακά τους όργανα, γιατί από πού και ως πού ορθώνει ανάστημα αυτός ο Καραμανλής και υλοποιεί και πολυδιάστατη ενεργειακή πολιτική έξω από τις νόρμες κυρίως της υπερδύναμης, αρνείται να παραδώσει το όνομα Μακεδονία και απειλεί αποτελεσματικά με βέτο το Βουκουρέστι, αντιστέκεται στην ειλημμένη απόφαση των μεγάλων να υπάρξει λύση έκτρωμα στο Κυπριακό με το σχέδιο Ανάν, είχε το θάρρος να τα βάλει νωρίς με τους νταβατζήδες του χρήματος και των ΜΜΕ, που αγωνίστηκαν με λύσσα να αποτρέψουν τη ριζοτομική θεσμική λύση του βασικού μετόχου και έφερε στη χώρα την «Κόσκο», μια κίνηση «ματ» οικονομικά κεφαλαιώδους σημασίας για τη χώρα και φάνηκε η σημασία της πολλά χρόνια μετά, όταν η Κίνα διεθνώς απέδειξε ότι είναι μια μεγάλη δύναμη που δεν μπορείς να αγνοήσεις».
Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Κ. Καραμανλής θα καταλάβει περίοπτη θέση στην ιστορία γιατί το αξίζει».

«ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ»
«Ανατρεπτικά δημιουργικό» χαρακτήρισε το βιβλίο του Μ. Κοττάκη ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Το βιβλίο είναι πολυμηνυματικό και θα μπορούσε να μας σώσει από μια κρίση... Η ιστορία διδάσκει. Το βιβλίο διδάσκει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη... Περιλαμβάνει γεγονότα που έρχονται στο φως για πρώτη φορά και καθηλώνουν τον αναγνώστη». Να σημειωθεί ότι χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο εκδότης κ. Ηλίας Λιβάνης τονίζοντας ότι το βιβλίο είναι βασισμένο σε πλήθος ντοκουμέντων και νομικών κειμένων.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ο Μ. Κοττάκης «ξετυλίγει»» το αόρατο νήµα που συνδέει τις υποκλοπές, τη διπλωµατία των αγωγών, το φυσικό αέριο, τις φονικές πυρκαγιές του 2007, τις απειλές κατά του πρώην πρωθυπουργού, το βέτο στο Βουκουρέστι, το Βατοπέδι και τον Δεκέµβρη του 2008. Μια σειρά από ντοκουμέντα και νομικά κείμενα φωτίζουν τους πραγµατικούς πρωταγωνιστές, αλλά και κάθε µορφής επιδιώξεις στη διάρκεια της διακυβέρνησης του Κώστα Καραµανλή. Οι αγωγοί, οι ΗΠΑ και η Ρωσία.
Στο βιβλίο γίνεται αναφορά στις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού με τις ΗΠΑ, την πολιτική του απέναντι στη Ρωσία, τη στόχευση της ενεργειακής πολιτικής του ακόμη και για το φερόμενο σχέδιο δολοφονίας του.
Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή επιχειρούν μια δεύτερη ανάγνωση στους καθοριστικούς σταθμούς της διακυβέρνησης 2004-2009, αποτυπώνοντας συγκλίνουσες και αποκλίνουσες στρατηγικές, στάσεις και αντιστάσεις εγχώριων και μη πολιτικών δυνάμεων, στόχους και προοπτικές για την Ελλάδα και την Ευρώπη, τοποθετώντας στο επίκεντρο της ανάγνωσης τον νέο ενεργειακό χάρτη και την αναδιανομή των φυσικών πόρων στην ευρωρωσική ζώνη και στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Μπουκώρος και Κων. Κοντογεώργος, ο μητροπολίτης Λάρισας κ. Ιερώνυμος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, οι πρώην υπουργοί Σωτ. Χατζηγάκης, Αλ. Κοντός, Ι. Βαληνάκης και Λ. Ζαγορίτης, ο πρώην υφυπουργός Νικ. Λέγκας, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, η γενική γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας Ρένα Καραλαριώτου, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Τάνια Δόκου, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας Αστ. Μαντζιώκας, οι αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας Απ. Μπίλλης και Βασ. Πινακάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων Δημ. Τάχος, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Ντίνος Διαμάντος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» Θανάσης Μαμάκος, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γρηγ. Βλαχάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λάρισας Κώστας Αργυρόπουλος, Βάιος Κυριτσάκας και Ελένη Ξυνοπούλου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ν. Λιούπας, Γ. Λαδόπουλος και Θαν. Παιδής, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Τρύφων Τσάτσαρος, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Νίκος Κατσαρός, ο πρώην βουλευτής Γ. Γαρουφαλιάς, ο πρώην νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός, ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης, ο πρώην πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λάρισας Βασ. Μπατζηλιώτης, η πρώην έπαρχος Ελασσόνας Μαρία Μαμάρα, ο πρώην γεν. διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Κ. Μέγας, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας Δημ. Παπαλέξης κ.ά.
Την εκδήλωση οργάνωσε η Λαρισαϊκή Λέσχη και οι Εκδόσεις Λιβάνη.

Της Λένας Κισσάβου

 

 

KARAMANLHS_47.jpg

Η Σχολή Καραμανλή βάζει τον λαό πάνω από νταβατζήδες
και δεν παρακολουθεί τους πολιτικούς της αντιπάλους

Ο συγγραφέας του βιβλίου Μαν. Κοττάκης ξεκίνησε χθες την ομιλία του απαντώντας σε δύο ερωτήσεις: Γιατί η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του (από την κυκλοφορία του) γίνεται στη Λάρισα και γιατί τώρα; Η απάντησή του είχε ως εξής: «Το παρουσιάζω στη Λάρισα γιατί αγαπώ τον καθαρό αέρα του κάμπου, απείρως προτιμότερος από τη βαριά και νοσηρή ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτήν την εποχή στην Αθήνα και δεν σου επιτρέπει να αναπνεύσεις, πνίγεσαι... Εδώ είναι η πραγματική Ελλάδα που σε πείσμα των καιρών μένει ατόφια και δεν αλλοιώνεται.
Γιατί το έγραψα τώρα; Διότι οι δημοσιογράφοι είμαστε κοντά στην ιστορία κάθε μέρα, είμαστε μάρτυρες της ιστορίας, συναναστρεφόμαστε τους πρωταγωνιστές της ιστορίας, τους ζούμε. Και όταν πρόκειται για μια από τις πιο συγκλονιστικές περιόδους της ελληνικής ιστορίας, κατά τη διάρκεια της οποίας υπονομεύθηκε η δημοκρατία και το δικαίωμα στην εθνική ανεξαρτησία, έχουμε απόλυτο καθήκον να θυσιάζουμε χρόνο για να καταθέτουμε τη μαρτυρία μας. Το να ξέρεις τι ακριβώς συνέβη στα παρασκήνια σε βάρος της χώρας σου, αλλά να επιφυλάσσεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια να τα γράψεις αυτά στα βαθιά του γεράματα, ισοδυναμεί στο μυαλό μου με προδοσία. Δεν έχουμε το δικαίωμα να κρατάμε όσα μαθαίνουμε για τον εαυτό μας.
Οι δημοσιογράφοι πρέπει να γράφουν όταν καίει η μπάλα, όχι όταν έχουν στεγνώσει τα γεγονότα και δεν έχουν αξία για τις ζωές των ανθρώπων...».
Ο κ. Κοττάκης επισήμανε δε ότι «η παρουσίαση του βιβλίου στη Λάρισα δεν γίνεται σε κενό χρόνο, συμβαίνουν πράγματα στη χώρα...» και δήλωσε πως: «Θα αποφύγω κάθε σχολιασμό γιατί δεν είναι το θέμα μας απόψε. Το θέμα μας είναι η ιστορία. Θα αποπειραθώ, όμως, με βάση όσα γεγονότα σας παρέθεσα να προσδιορίσω σε τι συνίσταται αυτό που στη σύγχρονη πολιτική ορολογία καλείται «σχολή Καραμανλή».
Ποια είναι η «σχολή Καραμανλή», που προκύπτει από τη δράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον οποίο επίσης παρακολουθούσαν τηλεφωνικώς οι ξένοι και επιχείρησαν Έλληνες να παραπέμψουν στο ειδικό δικαστήριο; Και βεβαίως προκύπτει αυτή η σχολή και από τα πεπραγμένα του Κώστα Καραμανλή.
Είναι η σχολή που βάζει την πατρίδα πάνω από τις πρεσβείες, είναι η σχολή που βάζει τον λαό πάνω από τους νταβατζήδες και τους εκβιαστές. Είναι οι σχολή που θυσιάζει τις καρέκλες για την εθνική ανεξαρτησία. Είναι σχολή που δεν διαπραγματεύεται για τον εαυτό της, αλλά για τους αγέννητους και για τους νεκρούς. Είναι η σχολή που δεν παρακολουθεί τους πολιτικούς της αντιπάλους για να μαθαίνει τα μυστικά τους, συνήθως την παρακολουθούν.
Και όπως μου έλεγε ο Κώστας Καραμανλής «εμένα με παρακολουθούσανε σοβαρές υπηρεσίες».
Είναι η σχολή του ελεύθερου κόσμου που έδωσε μάχη για την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού και για την εξουδετέρωση της περιβόητης «Στάζι» και την έδωσε αυτήν τη μάχη για να μην υπάρξει ποτέ στον κόσμο, στη Δύση ή στην Ανατολή νέα Στάζι. Είναι η σχολή που δεν διώκει τους πολιτικούς της αντιπάλους στα ειδικά δικαστήρια για να τους εξοντώσει, συνήθως τη διώκουν. Είναι η σχολή που δεν αγοράζει δανεική αγάπη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και δεν διαμαρτύρεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ούτε τα διώκει όταν της ασκούν κριτική. Είναι η σχολή που δεν κάνει συναλλαγές με επιχειρηματίες, αλλά θέτει κανόνες για τον ανταγωνισμό. Με δυο λόγια δηλαδή, είναι η σχολή που θέλει να κερδίζει πολιτικές και εθνικές νίκες με εντιμότητα.
Είναι η έντιμη σχολή. Θέλω να πιστεύω, ότι μας ενώνει όλους εδώ απόψε, μια αόρατη εντολή, το καθήκον για μια Ελλάδα με λιγότερο σκοτάδι και περισσότερο φως. Ελπίζω βαθιά μέσα μου ότι αυτό το βιβλίο δεν θα ρίξει άπλετο φως απλώς στην ιστορία, αλλά ότι θα ξυπνήσει συνειδήσεις...».

 

IMG_3412.jpg

 

IMG_3413.jpg

IMG_3414.jpg

Γεύμα με συναγωνιστές στην Τερψιθέα

Γεύμα στην Τερψιθέα παρέθεσε στον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή και σε στελέχη του κόμματος χθες ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας Βάιος Κυριτσάκας.

 

AGIOTES_PARAGOGOI.jpg

Συνάντηση με Αγιώτες παραγωγούς

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, επισκέφτηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε κατά την παραμονή του στη Λάρισα οι Αγιώτες παραγωγοί Γιώργος Ζέικος και Αποστόλης Καφετσούλης. Πρόεδρος του Συνεταιρισμού «Κίσσαβος» ο πρώτος, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Αγγελάκα ο δεύτερος, πρόσφεραν μήλα στον κ. Καραμανλή και συζήτησαν μαζί του για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν φέτος οι μηλοπαραγωγοί με τις τεράστιες αδιάθετες ποσότητες μήλων και πολύ χαμηλές ή ανοιχτές τιμές πώλησης στους εμπόρους. Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, ο πρώην Πρωθυπουργός τούς άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον και υποσχέθηκε να κάνει από μέρους του ό,τι μπορεί για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Ζέικος και ο Κώστας Καραμανλής ήταν στο ίδιο ψηφοδέλτιο της Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του 2009.

 

SOED_KARAMANLHS.jpg

 

Ενημέρωση από τον ΣΟΕΔ

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λάρισα, ο Κώστας Καραμανλής συναντήθηκε στο ξενοδοχείο Larissa Imperial με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ).
Ο κ. Καραμανλής ενημερώθηκε για τον σκοπό λειτουργίας του ΣΟΕΔ, για τις δράσεις του σε όλη την Ελλάδα και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη βοήθεια που προσφέρει το σωματείο στον κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων, στις οικογένειες και κυρίως στα παιδιά σε διάφορους τομείς.
Από την πλευρά του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) παρευρέθηκαν στη συνάντηση ο αντιπρόεδρος κ. Ντιντιός Θωμάς, ο αν. γραμματέας κ. Ξανθόπουλος Ιωάννης και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Κορδάς Παναγιώτης και Καραθάνος Ευάγγελος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass