Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2022 15:09

Βραβείο πράσινης καινοτομίας στο Τμήμα Δασολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ «COTTONTREE»

Μία πολύ σημαντική διάκριση είχε το Τμήμα Δασολογίας Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού (ΔΕΞΥΣ)

του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η ομάδα των μεταπτυχιακών φοιτητών του ΠΜΣ Πολυλειτουργική Διαχείριση Δασικών Οικοσυστημάτων και Βιο-οικονομία (ΠΟΛΥΒΙΟ), με υπεύθυνο τον αναπληρωτή καθηγητή Δασικής Οικονομικής και Καινοτομίας του Τμήματος ΔΕΞΥΣ, κ. Μάριο Τρίγκα, στον διαγωνισμό Πράσινης Καινοτομίας «Mega Green Innovation», που διοργανώθηκε από την εταιρεία ΜΕΓΑ και το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΒΕΟ/ΕΜΠ).
Η ιδέα του «CottonTree» (συμπιεσμένο βαμβάκι σε μορφή κορδονιού σε ξύλινη κυλινδρική συσκευασία από υπολείμματα ξυλείας με ενσωματωμένη ψηφιακή τεχνολογία ιχνηλάτησης και δυνατότητα 3D εκτύπωσης) απέσπασε το 2ο βραβείο του διαγωνισμού και αντίστοιχο χρηματικό έπαθλο. Αφορά μία βιώσιμη καινοτόμο συσκευασία, βελτιωμένων περιβαλλοντικών επιδόσεων, φιλική προς το περιβάλλον, συμβάλλοντας στη δημιουργική επαναχρησιμοποίηση και ενσωμάτωση ανακυκλωμένων και χρήση υλικών δέσμευσης διοξειδίου του άνθρακα. Η ιδέα «CottonTree» αναπτύσσει ένα μοναδικό προϊόν προσωπικής υγιεινής, φιλικού και αφαλούς προς τον χρήστη, υψηλής ποιότητας και απόλυτα βιώσιμο, καθιστώντας την καθημερινή φροντίδα μία πράξη αγάπης για το περιβάλλον, τους γύρω μας και τον ίδιο μας τον εαυτό. Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου στο ΕΜΠ, η ομάδα CottonTree βραβεύθηκε για την πρωτοτυπία της ιδέας, την ενσωμάτωση της βιωσιμότητας και των αρχών της κυκλικής οικονομίας και Βιο-Οικονομίας στο προτεινόμενο προϊόν, το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο και σχέδιο εμπορικής αξιοποίησης! Η ιδέα του CottonTree διακρίθηκε μεταξύ 37 συμμετοχών στον διαγωνισμό από ερευνητικές ομάδες και Πανεπιστήμια όλης της χώρας και κατόπιν αξιολόγησης από ειδική επιστημονική επιτροπή, αποτελούμενη από ακαδημαϊκούς, ερευνητές και στελέχη της αγοράς αναγνωρισμένου κύρους. To «Mega Green Innovation» είναι ένας διαγωνισμός αξιοποίησης καινοτόμων ιδεών και λύσεων που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος. Απευθύνεται σε ερευνητές/-τριες και φοιτητές/-τριες που θέλουν να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις που αφορούν το Περιβάλλον, την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

 

Επαναδραστηριοποιείται ο Σύλλογος Φίλων της Βυζαντινής - Δημοτικής Μουσικής
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου φίλων της Βυζαντινής και Δημοτικής Μουσικής Λάρισας και με όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα Covid-19, επαναλειτουργεί ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής και Δημοτικής Μουσικής Λάρισας, με πρόβες των μελών της χορωδίας και της ορχήστρας, μετά την πολύμηνη αναστολή και τα προληπτικά μέτρα για τα μέλη του. Τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Αθανασίου, του Δήμου Λαρισαίων, κάθε Πέμπτη τις απογευματινές ώρες, 7 με 9. Τη διδασκαλία των τραγουδιών και την οργάνωση της χορωδίας έχει αναλάβει η δασκάλα της Μουσικής Δήμητρα Χρυσάκη. Τα μέλη της χορωδίας είναι άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. ‘Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Συλλόγου, για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6945-805.627 και 6974-359.280. Το Δ.Σ. και όλα τα μέλη της χορωδίας εκφράζουν με ανακοίνωσή τους και δημόσια τις ευχαριστίες προς τον Δήμο Λαρισαίων και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κ. Πάνο Σάπκα, για την παροχή στέγης (φιλοξενίας) στον Σύλλογο στον παραπάνω χώρο.

 

Συνέλευση και εκλογές Αναπήρων Πολιτών
ΕΩΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ - ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 18-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει το τριήμερο Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, τις ώρες 16:30 ως 20:30, καθώς και Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Νοεμβρίου, από 09:30 ως 18:00, στο Β’ ΚΑΠΗ Λάρισας πλησίον ΔΕΥΑΛ, επί της οδού Λαγού και Κραννώνος, ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών (ΠΑΝ.Σ.Α.Π.). Τα θέματα είναι: εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής των ετών 2019, 2020, 2021 και 2022 (από 01.01.2022 έως 13.10.2022), διοικητικός απολογισμός της απελθούσης τετραετίας, οικονομικός απολογισμός των ετών 2019, 2020, 2021 και 2022 (από 01.01.2022 έως 13.10.2022), οικονομικός προϋπολογισμός ως το τέλος του 2022, προγραμματισμός δράσης έως το τέλος του 2022, αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μετά από 15 μέρες, δηλαδή την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στον ίδιο τόπο και τις ίδιες ώρες, με τα ίδια θέματα, ανεξαρτήτως αριθμού προσέλευσης των μελών. Όποιος/-α επιθυμεί να συμμετάσχει ως υποψήφιος/-α στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, πρέπει να υποβάλει σχετική αίτηση, να καταβάλει οικονομικό παράβολο ύψους δύο ευρώ και να τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές προς το σωματείο, το αργότερο μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 2 μ.μ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του γραφείου του Συλλόγου: 2410-287.209 και στο κινητό: 6977-463.411.

 

Εξόρμηση στον ελληνισμό της Αλβανίας

Η Ιστορική Λαογραφική Ενωση Λάρισας «Αλησμόνητες Πατρίδες» οργανώνει εκδρομή «Στους δρόμους του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού», στην Αλβανία, το χρονικό διάστημα 28 με 30 Οκτωβρίου. Στάσεις της διαδρομής θα είναι το Στρατιωτικό Νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων του 1940-41 στο χωριό Βουλιαράτες, ελληνόφωνα χωριά της Δρόπολης, το Αργυρόκαστρο, το Τεπελένι, τα ελληνικά χωριά του Βούρκου κ.ά. Πληροφορίες στην κ. Ιωάννα Σκενδερίδου: 6974-930.467.


Επίσκεψη Μηχανικών στη γέφυρα Χαρ. Τρικούπη
Διήμερη εκδρομή, στις 5 και 6 Νοεμβρίου, στη γέφυρα του Χαριλάου Τρικούπη στην Πάτρα, οργανώνουν οι μηχανικοί μέλη της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Λάρισας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σάββατο 5 Νοεμβρίου, τεχνική επίσκεψη στη γέφυρα «Χαριλάου Τρικούπη» στο Ρίο-Αντίρριο με διανυκτέρευση στην Πάτρα, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, επίσκεψη στην Ιερά πόλη του Μεσολογγίου, ξενάγηση στον κήπο Ηρώων στο Μουσείο Άλατος και στο Ιστορικό Μουσείο. Κόστος ανά άτομο 90 ευρώ σε δίκλινο με πρωινό. Πληροφορίες στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Λάρισας: 2410-259.846. Στον πρόεδρο Βαρταλά Γιώργο, 6932-446.883, στον γεν. γραμματέα Κεκελέκη Νίκο, 6977-227.561 και στον γραμματέα Οικονομικού Μίχο Τριαντάφυλλο, 6936-611.684.

 

 Συνάξεις νέων στον Αγιο Αχίλλιο

Ξεκίνησαν οι εβδομαδιαίες συνάξεις νέων (φοιτητών/-τριών, εργαζομένων, νέων ζευγαριών) στον Άγιο Αχίλλιο, που θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 8.30 μ.μ. Πρώτα θα τελείται η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου κι έπειτα θα ακολουθεί πνευματική ομιλία από τον π. Ραφαήλ.

 

Αγρυπνία στον Αγιο Χαράλαμπο
Για την εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, σήμερα Τρίτη το βράδυ στις 8:30 θα τελεστεί ιερά και κατανυκτική Αγρυπνία στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους.
Η Αγρυπνία θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, τον Εσπερινό, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί χριστιανοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Ανήμερα της εορτής το πρωί θα τελεστεί κανονικά Θεία Λειτουργία.

 

Αγρυπνία για την Αγία Αναστασία Ρωμαία
Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, στις 9.00 το βράδυ, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για τη μνήμη της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Αναστασίας της Ρωμαίας, στον Ι.Ν. Αγίου Αχιλλίου.
Η Αγρυπνία περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί χριστιανοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Οι πιστοί, επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τεμάχιο του λειψάνου της Αγίας Αναστασίας που φυλάσσεται στον Άγιο Αχίλλιο. Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου το πρωί δεν θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αχίλλιο.

 

Παρακλήσεις στον Αγιο Αχίλλιο
Κάθε Τρίτη στις 7 μ.μ. θα τελείται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, Ιερά Παράκληση, εναλλάξ, προς τιμήν των εν Αγίοις Πατέρων ημών Αχιλλίου του Πολιούχου και προστάτη μας και Λουκά, Αρχιεπισκόπου Κριμαίας και Συμφερουπόλεως, του Ιατρού. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Παρακλήσεως θα εκτίθεται σε προσκύνημα το θαυματουργό και χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά, προς πνευματική ενίσχυση, ευλογία και αγιασμό των πιστών Χριστιανών.

 

Γιορτάζεται ο Αγιος Δημήτριος σε εκκλησίες του Δήμου Κιλελέρ
Εορτάζεται ο Άγιος Μεγαλομάρτυρας Δημήτριος ο Μυροβλύτης σε εκκλησίες του Δήμου Κιλελέρ με το εξής πρόγραμμα:
-Σήμερα Τρίτη στις 17:00 στο εξωκλήσι στη Χαρά, 17:30 στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Βουναίνων και 18:30 στον Ιερό Ναό του Μελισσοχωρίου Εσπερινός και αρτοκλασία. Στη Χαρά μετά το πέρας του Εσπερινού θα προφερθεί καφές με διάφορα εδέσματα στο Πνευματικό Κέντρο.
-Αύριο, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στις 7:30 π.μ., στα Βούναινα και στο Μελισσοχώρι και στις 8:00 π.μ. στη Χαρά Θεία Λειτουργία. Στις 18:30 στο Μελισσοχώρι μεθεόρτιος Εσπερινός και περιφορά της εικόνας.

 

Εξετάσεις για ταλαντούχα παιδιά στη Λάρισα
Εξετάσεις για χαρισματικά ταλαντούχα παιδιά, μαθητές και μαθήτριες από Β’ Δημοτικού έως και Γ’ Γυμνασίου, θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, από το «Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά» του Κολλεγίου Ανατόλια.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως τις 2 Νοεμβρίου 2022. Για τη συμμετοχή απαιτείται εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας https://www.cty-greece.gr/el/exams, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις εξετάσεις, τα μαθήματα, τις ημερομηνίες εγγραφών και δείγματα των τεστ.
Οδηγίες για τις εξετάσεις και την πρόσβαση στον τόπο διεξαγωγής τους θα αποσταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους εγγεγραμμένους.

 

Η ΟΛΜΕ καλεί για συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές
ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Κάλεσμα συμμετοχής στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών απευθύνει η ΟΛΜΕ και σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές – Παίρνουμε τα Υπηρεσιακά Συμβούλια πίσω! Όσοι καλούν σε αποχή έχουν κοινό στόχο: Να μην υπάρχουν αιρετοί! Στις 5 Νοεμβρίου ο κλάδος αποκτά δημοκρατικά εκλεγμένους αιρετούς εκπροσώπους σε ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ! Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε τη συμμετοχή στις εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων. Πρόκειται για απόφαση ευθύνης, ισχυρό πολιτικό μήνυμα για την υπεράσπιση του θεσμού του αιρετού και τον μοναδικό τρόπο να αποκαταστήσουμε τη δημοκρατία στα Υ.Σ.».

 

Να αυξηθούν οδοιπορικά για τους εκπαιδευτικούς
ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΖΗΤΑ Η ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναπροσαρμογή της χιλιομετρικής αποζημίωσης οδοιπορικών των εκπαιδευτικών, στο ποσό των 0,30 ευρώ ανά χιλιόμετρο, από το ποσό των 0,15 ευρώ που ισχύει σήμερα, ζητά η ΔΑΚΕ Καθηγητών Ν. Λάρισας. Σε ανακοίνωσή της σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Σύμφωνα με τη νομοθεσία, ορίζεται ότι «στους εκπαιδευτικούς που μετακινούνται για τη συμπλήρωση του εβδομαδιαίου ωραρίου τους, αναγνωρίζεται η δαπάνη χιλιομετρικής αποζημίωσης, η δαπάνη διοδίων, σε περίπτωση χρησιμοποίησης ιδιωτικής χρήσης μεταφορικού μέσου, ή το αντίτιμο των εισιτηρίων χρησιμοποιουμένων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς».
Είναι γεγονός πως μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών (μονίμων και αναπληρωτών), πέραν του σχολείου της οργανικής τους θέσης ή της τοποθέτησής τους, μετακινούνται για τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου, από δύο – και τέσσερις επιπλέον σχολικές μονάδες. Η σημερινή χιλιομετρική αποζημίωση των 0,15 ευρώ ανά χιλιόμετρο, με τους σημερινούς μισθούς στο ναδίρ και την οικονομική κρίση να μαστίζει όλα τα νοικοκυριά, δεν καλύπτει ούτε στο ελάχιστο το κόστος του καυσίμου που απαιτείται. Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να νομοθετήσει την αναπροσαρμογή της χιλιομετρικής αποζημίωσης στο ποσό των 0,30 ευρώ ανά χιλιόμετρο, προκειμένου να είναι ικανή η στοιχειώδης κάλυψη των καυσίμων, των συντηρήσεων, των φθορών κ.λπ. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει για εργαζόμενους που μετακινούνται σχεδόν καθημερινά (με δεδομένη την επικινδυνότητα που εμπεριέχει αυτό), για να υπηρετήσουν το λειτούργημά τους από άκρη σε άκρη του μεγάλου σε έκταση νομού μας».

 

Μετακίνηση μελών του Συλλόγου Αγρελιωτών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγρελιωτών (Σμολιωτών) Ν. Λάρισας αποφάσισε να μισθώσει λεωφορείο για τη μετακίνηση συγχωριανών ανήμερα του Αγίου Δημήτριου που επιθυμούν να μεταβούν στο χωριό για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Όσοι/-ες επιθυμούν να μετάσχουν, να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Αξιώτη Νικόλαο, στο τηλ. 6972-270.672. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από τη Χάλκη στις 6:30 το πρωί, στις 7:00 από τον Άγιο Βελισσάριο στη Λάρισα, στις 7:20 στην πλατεία της Φαλάνης και στις 8:00 στην Τούμπα στον Τύρναβο.

 

Γιορτή κάστανου την Κυριακή στα Αμπελάκια

Την 4η γιορτή Κάστανου στα Αμπελάκια συνδιοργανώνουν ο Δήμος Τεμπών-ΔΟΠΑΠΕΠ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Νέο Αγροτικό Συνεταιρισμό Αμπελακίων και την Κοινότητα Αμπελακίων, την ερχόμενη Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, στην πλατεία Αμπελακίων και ώρα 11:30 π.μ.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς επισήμων, στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία του κ. δρ. Αλέξανδρου Παπαχατζή, καθηγητή Δενδροκομίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα: «Σύγχρονοι τρόποι καστανοκαλλιέργειας - αντιμετώπιση των τρεχουσών προβλημάτων». Στη 1 μ.μ. θα ξεκινήσουν χοροί από τη Μανιάρειο Σχολή Αμπελακίων.
Στη 1:30 μ.μ. θα λάβει χώρα ο διαγωνισμός γευσιγνωσίας.
Τέλος, η εκδήλωση θα κλείσει με λαϊκό γλέντι.


Η λειτουργία των λαϊκών αγορών της Λάρισας

Λόγω της αργίας της 28ης Oκτωβρίου, η λαϊκή αγορά που γίνεται την Παρασκευή αυτή στη Γιάννουλη (στον χώρο που βρίσκεται παραπλεύρως του γηπέδου και κάθετα της οδού Κοζάνης), θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν, δηλαδή την Πέμπτη 27-10-2022 στον ίδιο χώρο. Οι λαϊκές αγορές της Πέμπτης α) στη συνοικία Νέας Σμύρνης, β) στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου, γ) στη συνοικία Αβέρωφ και δ) στη Φαλάνη θα λειτουργήσουν κανονικά.
Η λαϊκή της Αγιάς
Η λαϊκή αγορά της Αγιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, θα λειτουργήσει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, αντί της Παρασκευής, λόγω του εορτασμού της Εθνικής μας Εορτής.


Οι σημερινοί έλεγχοι ανίχνευσης κορονοϊού

Το σημερινό πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορονοϊού στη Λάρισα θα γίνει στα εξής σημεία:
-9:00-15:00, στο Δημαρχείο Λάρισας.
-9:00-20:00, στον ΟΣΕ Λάρισας.
-9:00-15:00, στο Εμπορικό Κέντρο ΓΑΙΑ.
-9:00-12:00, στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.


Κινητοποίηση Οικοδόμων αύριο στον ΕΦΚΑ Λάρισας

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση στον ΕΦΚΑ (Φιλιππούπολης), αύριο Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στις 12 μ. Η κινητοποίηση γίνεται «για να απαιτήσουμε τη γενική εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας», αναφέρει ανακοίνωση του Συνδικάτου.


Πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον Αγιο Δημήτριο στη Νέα Σμύρνη

Πολιτιστικές εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου διοργανώνει η 3η Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων και Φίλων Νέας Σμύρνης Λάρισας.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη, στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, αμέσως μετά την περιφορά της εικόνας του Αγίου Δημητρίου και την αρτοκλασία.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass