Γνωριμία μαθητών με τα μουσικά όργανα

ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2022 16:10

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στα σχολεία του Δήμου Τεμπών δράση γνωριμίας των μαθητών και μαθητριών με τα μουσικά όργανα, που ήταν πρωτοβουλία του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Παιδείας Τεμπών (Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π.Τ.).

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Γεώργιος Νικολάου «η δράση αυτή είχε στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών για τη μουσική παιδεία και στο πλαίσιό της ο διευθυντής της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τεμπών και οι άξιοι καθηγητές της Μουσικής και Φιλαρμονικής Σχολής Δήμου Τεμπών, Πόπη Τσόκανου, Κώστας Ζωιτός, Βαγγέλης Τσιαπλές, παρουσίασαν στα παιδιά μουσικά όργανα και τους έδωσαν πολύτιμες πληροφορίες για τη χρήση τους, τη σημασία τους, αλλά και για τις μουσικές σπουδές που τους προσφέρει ο Δήμος.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοτικών και Γυμνασίων του Μακρυχωρίου, των Γόννων, του Πυργετού και του Συκουρίου είχαν τη χαρά μάλιστα να απολαύσουν μια πρωινή συναυλία στον χώρο τους. Οι διευθυντές των σχολείων ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της οργάνωσης των δράσεων και στήριξαν την υλοποίησή τους.
Να σημειώσουμε πως τα μαθήματα μουσικής ξεκινούν τον Οκτώβριο και είναι σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση των μαθητών για τη νέα χρονιά».
Διδάσκονται: μουσική προπαιδεία, πιάνο, αρμόνιο, κλασική κιθάρα, μπουζούκι, τρομπέτα, ντραμς, ανώτερα θεωρητικά, ενώ λειτουργούν και τμήματα φιλαρμονικής (φοίτηση δωρεάν), παιδικής χορωδίας και ορχήστρας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24950-51.363 τις ώρες 5:00-8:00 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass