Αιτήματα με ένα «κλικ» στον Δήμο Λαρισαίων

ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «NOVOVILLE» -ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 65.000 ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2022 15:15

Συνολικά 80.000 ενημερωτικά φυλλάδια στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΛ με πληροφορίες για τη χρήση του «Novoville», καθώς και μία αποτίμηση της μέχρι τώρα λειτουργίας της εφαρμογής, έχουν αποσταλεί στους Λαρισαίους.

Η εφαρμογή novoville έχει στόχο τη διαμόρφωση μιας νέας σχέσης ανάμεσα στις υπηρεσίες του Δήμου και τους Λαρισαίους πολίτες, με την άμεση προώθηση των αιτημάτων τους, αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που δίνει η τεχνολογία.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως με τη λειτουργία του Τμήματος Πολιτών και της πλατφόρμας «novoville», έχουν ήδη επιλυθεί πάνω από 65.000 αιτήματα, ενώ 8 στους 10 χρήστες δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη χρήση της εφαρμογής, 7 στους 10 δηλώνουν ικανοποιημένοι με την αποτελεσματικότητα της επίλυσης των προβλημάτων και το 95% των χρηστών δηλώνει ότι θα το πρότειναν σε έναν φίλο.
Στο επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο αυτής της αμφίδρομης σχέσης Δήμου και πολιτών, θα διεξαχθεί διαδραστική διαβούλευση (με τη μορφή chat-bot) μέσω της εφαρμογής «Novoville», αξιοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα, με ερωτήσεις σχετικά με ζητήματα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass