«Παιχνίδια του κόσμου» στη Ραψάνη

Αυξημένο ενδιαφέρον για τις εκδηλώσεις του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2022 16:25

Όσο ο Αύγουστος βαθαίνει, οι δράσεις του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας – «Ξενώνας Ραψάνης» του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, συνεχίζονται με αυξημένο ενδιαφέρον στο χωριό της Ραψάνης.

Αναλυτικότερα, την περασμένη Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022, έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, βρέθηκαν τα «Παιχνίδια του Κόσμου», του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας, διαθέσιμα για παιχνίδι, για παιδιά όλων των ηλικιών. Τα γνωστά πλέον ξύλινα και χειροποίητα παιχνίδια, προερχόμενα από διάφορους πολιτισμούς του κόσμου και κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, ήταν μια πολύ καλή αφορμή να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, να αλληλεπιδράσουμε και να παίξουμε παρέα.  Στη συνέχεια, την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2022, στο Δημοτικό Σχολείο Ραψάνης, είχαμε τη χαρά να πραγματοποιήσουμε για δεύτερη χρονιά εργαστήρι κεραμικής μαζί με τον κεραμίστα Γιάννη Ψαρά. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρωθήκαμε και «μιλήσαμε» για το καλοκαίρι μας, παίζοντας και δημιουργώντας πήλινες βαρκούλες, ψαράκια και οτιδήποτε άλλο βάλαμε στη φαντασία μας. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον Γιάννη Ψαρά και τους/τις βοηθούς του για την ευκαιρία που έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με τον πηλό, να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν πλάθοντας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass