Τα έθιμα και οι παραδόσεις η ταυτότητα του Ελληνισμού

ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2022 16:20

«Τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις, που μας κληροδότησαν οι προγονοί μας διαμορφώνουν την ταυτότητα του Ελληνισμού. Οι παραδόσεις μας διδάσκουν την ιστορία μας και ενδυναμώνουν την πίστη στις αξίες του Ελληνισμού και της Χριστιανοσύνης.


Κάθε γενιά διδάσκεται από την προηγούμενη και με τη σειρά της διδάσκει την επόμενη κι έτσι διασφαλίζουμε τη συνέχεια του έθνους μας. Εδώ από τη Σαμαρίνα, αλλά και τα υπόλοιπα Βλαχοχώρια της πατρίδας μας, εμείς οι Βλάχοι ενώνουμε τις φωνές μας με αυτών που υπηρετούν την εθνική ενότητα, την εθνική υπερηφάνεια».
Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη λήξη του τρανού χορού που διοργανώθηκε με επιτυχία για μία ακόμα χρονιά στη Σαμαρίνα. Η Λαρισαία βουλευτής, μετά την περιοδεία σε Φιλιππαίους, Αβδέλλα και Περιβόλι, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη ομοψυχίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνεχείς προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.
«Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλαπλές προκλήσεις, όμως η Κυβέρνηση με τη διαχείρισή τους εμπνέει ασφάλεια στους πολίτες ως εγγυητής πολιτικής σταθερότητας», δήλωσε η κα Μπίζιου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass