Ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση έξω από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2014 14:06 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:35

Ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της εικοσιτετράωρης απεργίας στον Δημόσιο τομέα που προκήρυξε για σήμερα η ΑΔΕΔΥ.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ, σχολικοί φύλακες και υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης καθώς και το ΠΑΜΕ δημόσιου τομέα. Στη συγκέντρωση μίλησε ο πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Δ. Παπαποστόλου ενώ ψήφισμα παραδόθηκε στη Γενική Διεύθυνση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η απεργία αποφασίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, μετά την έκδοση της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έκρινε «παράνομη και καταχρηστική» την απεργία - αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, από τις διαδικασίες αξιολόγησης.

Παράλληλα, αποφάσισε την προκήρυξη νέας αποχής «από όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αξιολόγηση στο Δημόσιο, τις διαδικασίες επαναπροσδιορισμού με νέα κριτήρια της μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου του Ν. 4250/14, καθώς και τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (ΠΔ 152/13) των εκπαιδευτικών, της αυτοαξιολόγησης και της αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και του εκπαιδευτικού έργου».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, κατηγορεί μεταξύ άλλων την κυβέρνηση ότι «επιστρατεύει τη δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στο Δημόσιο και εφαρμόζει πολιτική ποινικοποίησης των συνδικαλιστικών αγώνων με στόχο την πλήρη κατάργηση του απεργιακού δικαιώματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass