Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2022 15:11

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Πλούσια είναι η σειρά πολιτιστικών κι άλλων εκδηλώσεων που έχει προγραμματιστεί

για το υπόλοιπο του καλοκαιριού στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς. Σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου, στο πανέμορφο αυτό ορεινό χωριό του Δήμου Αγιάς το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 29 Ιουλίου και Τρίτη 9 Αυγούστου, στις 9:00 μ.μ., θερινό σινεμά στην πλατεία, με τη γαλλική κινηματογραφική ταινία «Βρε, καλώς τους!». Είσοδος ελεύθερη για το κοινό. Συνδιοργάνωση με Δήμο Αγιάς, Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα. Η ταινία παρέχεται στον Δήμο δωρεάν, ελεύθερη δικαιωμάτων και σε συμφωνία με τους Έλληνες διανομείς, μεταφρασμένη με υπότιτλους στα ελληνικά.
Κυριακή 7 Αυγούστου, περίπατος για τους Μεγαλοβρυσιώτες και τους φίλους τους ως τον Προφήτη Ηλία. Εκκίνηση από την πλατεία του χωριού στις 7:00 π.μ. Οι περιπατητές θα περάσουν από το ορειβατικό μονοπάτι στο δάσος και θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Μεγάλη Βρύση – Κασταναριό – Προσχούρδα – Τήλος – Ούση Πέτρα – Ισιώματα – Προφήτης Ηλίας. Παραμονή εκεί για περίπου μία ώρα για ξεκούραση και πικνίκ και επιστροφή από την εναλλακτική διαδρομή θέση Μηλόπετρες, δασικός δρόμος, θέση Σκιδά, Άγιοι Ανάργυροι, Καραούλια, Μεσοχώρι, πλατεία του χωριού. Ο σύλλογος θα προσφέρει στους συμμετέχοντες αναμνηστικά καπελάκια.
Παρασκευή 12 Αυγούστου, 9:00 μ.μ., στην πλατεία, με ελεύθερη είσοδο για όλο τον κόσμο και με τη συμμετοχή της ταβέρνας «Νιβόλιανη», παράσταση Καραγκιόζη από τον γνωστό καραγκιοζοπαίχτη Αγάπιο Αγαπίου και τους συνεργάτες του.
Σάββατο 13 Αυγούστου, 15ο Αντάμωμα Νιβολιανιτών.
Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι η συνάντηση των απανταχού Νιβολιανιτών και η σύσφιξη των σχέσεών τους. Φέτος, πρωταγωνιστής θα είναι η έκθεση παλιών φωτογραφιών από την καθημερινή ζωή και τις δραστηριότητες των κατοίκων του χωριού, που πλέον λειτουργεί εντός του παλιού Δημοτικού Σχολείου / Λαογραφικού Μουσείου. Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει δημοτικολαϊκή ορχήστρα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass