Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2022 15:06

Συνεδριάζει αύριο το Περιφερειακό Συμβούλιο

Με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη και 2 επερωτήσεις από τη Λαϊκή Συσπείρωση

συνεδριάζει στη νέα αίθουσα συνεδριάσεων (στην οδό Καλλισθένους & Θεοφράστου) το Περιφερειακό Συμβούλιο, αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 19:00. Αναλυτικότερα οι επερωτήσεις της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας» αφορούν τρία προβλήματα στα ορεινά του Δήμου Καρδίτσας και τα προβλήματα που προκαλούνται από τη λειτουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρισμού από βιοαέριο, στη θέση «Λάκκα» Κεφαλόβρυσου Τρικάλων. Από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζουν η έγκριση αθλητικών εκδηλώσεων στην Π.Ε. Λάρισας και των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Π.Ε. Λάρισας, όπως και οι εγκρίσεις Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) σε ΑΠΕ.


Το σημερινό πρόγραμμα τεστ κορονοϊού

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορονοϊού στην Π.Ε. Λάρισας, για σήμερα Τρίτη ανακοίνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το πρόγραμμα είναι το εξής: 9 π.μ.-15:00: έμπροσθεν του Δημαρχείου Λάρισας. 9 π.μ.-8 μ.μ.: στην πλατεία ΟΣΕ Λάρισας. 9 π.μ.-12 μ.: στην Κεντρική πλατεία - Δημαρχείο Φαρσάλων.


Κόκκαλης: Να παραταθεί η φορο-έκπτωση του 3% και τον Αύγουστο

«Να παραταθεί άμεσα έως και τον Αύγουστο η προθεσμία για το δικαίωμα έκπτωσης 3% επί του φόρου για δεκάδες φορολογούμενους» ζητά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αναφορά του προς τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα. Αναλυτικότερα, ο κ. Κόκκαλης κατέθεσε ως αναφορά το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας NEWMONEY, σύμφωνα με το οποίο «Όμηροι της εφορίας παραμένουν εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι και λογιστές, εξαιτίας εκκρεμοτήτων από την υποβολή και εκκαθάριση φορολογικών δηλώσεων, και ειδικότερα, επισημαίνεται ο κίνδυνος για πολλούς φορολογούμενους μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν εάν θα ισχύει το δικαίωμα έκπτωσης του 3% για όσους καταβάλλουν εφάπαξ τον φόρο έως την 29η-7-2022, ή εάν θα επωφεληθούν της έκπτωσης, όσοι καταβάλλουν έως τέλος Αυγούστου, ενώ την έκπτωση κινδυνεύουν να απωλέσουν και όσοι έχουν υποβάλει ήδη τις φορολογικές δηλώσεις τους, αλλά αυτές δεν εκκαθαρίστηκαν αυτόματα. Επομένως, θα απωλέσουν την έκπτωση χωρίς υπαιτιότητά τους, εάν δεν παραταθεί η προθεσμία».

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass