Αλλάζει όψη η πλατεία «Βάιου Μαλλιάρα» στον Πυργετό

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2022 15:46

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής της πλατείας «Βάιος Μαλλιάρας» στον Πυργετό, μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.


Η σχετική μελέτη συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου, Αθανασίου Βλάχου, στο πλαίσιο του συνολικότερου σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για την ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων. Πρόκειται για μία πλατεία με σημαντική επισκεψιμότητα, που αν και είχε ανακαινιστεί πρόσφατα είχε πολλές κακοτεχνίες και είχε υποστεί εκτεταμένες φθορές. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν επίστρωση με μπιζουταρισμένη ακανόνιστη πλάκα Καρύστου, με κεραμικό πλακάκι, με φιλέτα μαρμάρου και γρανίτη και φυσικά νέες φυτεύσεις δένδρων. Με τις στοχευμένες παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν, μετά τις εργασίες ανακατασκευής, ο χώρος θα αναβαθμιστεί τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του μηνός Ιουνίου.
Για την έναρξη των εργασιών, ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης δήλωσε: «Η ανακατασκευή της Πλατείας «Βάιος Μαλλιάρας», ήταν προεκλογική δέσμευση, απέναντι στην απαίτηση της τοπικής κοινωνίας του Πυργετού. Οι κοινόχρηστοι χώροι του Δήμου μας αποτελούν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, με γνώμονα την ασφάλεια και λειτουργικότητά τους. Θα ταλαιπωρήσουμε για λίγο τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες της πλατείας, όμως το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρος πως θα τους ανταμείψει και θα έχουν όλο τον χρόνο να ψυχαγωγηθούν στη νέα, ανανεωμένη και ασφαλή πλατεία που τους ετοιμάζουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass