Μπάζα, χόρτα και φίδια!

ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2022 21:04

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης

που βλέπουν να πνίγονται στα χόρτα και στα σκουπίδια. Σε χώρο παρακείμενο στην οδό Σαμοθράκης εδώ και πάρα πολλούς μήνες βρίσκονται πεταμένα μπάζα που παρά τις οχλήσεις των κατοίκων στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου ποτέ κανείς δεν τα μάζεψε και σήμερα έχουν καλυφθεί από χόρτα, που στην κυριολεξία έχουν πνίξει την περιοχή, μετατρέποντάς τη σε ζούγκλα και μάλιστα πλέον είναι και επικίνδυνα για φωτιά, καθώς ξεράθηκαν. Τα χόρτα φτάνουν μέχρι το πεζοδρόμιο, κάνοντας δύσκολη και επικίνδυνη τη διέλευση των πεζών, ενώ ενδεικτικό της εγκατάλειψης είναι ότι υπάρχει βλάστηση ακόμη και πάνω σε φρεάτια, αυξάνοντας τον κίνδυνο για πλημμύρες.
Το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε προχθές, όταν έντρομη κάτοικος επικοινώνησε με την «Ε» για να καταγγείλει ότι πλέον έχουν αρχίσει και φίδια να περιφέρονται στον οικισμό και μάλιστα έστειλε και σχετική φωτογραφία. «Πρέπει κάποιος να κάνει κάτι, να μας ακούσουν. Έχουμε γεμίσει φίδια και σκορπιούς που βγαίνουν μέσα από τα μπάζα. Οι αρμόδιοι το γνωρίζουν και κάθε φορά βρίσκουν κάποια δικαιολογία για να μη βοηθήσουν» λέει με απόγνωση, ενώ παράλληλα εκφράζει και το παράπονό της ότι οι κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο. Αισθάνονται εγκαταλελλειμένοι.
Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass