Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2022 15:00

Ευχές Χαρίτωνος προς υποψηφίους των Πανελλαδικών

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Μήνυμα προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, οι οποίες ξεκινούν την Παρασκευή 3 Ιουνίου, έστειλε ο μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων.


Αναλυτικά στο μήνυμα του αναφέρει:
«Με πολλή χαρά απευθύνομαι προς όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου των Σχολείων της Επαρχίας μας, οι οποίοι διαγωνίζεσθε προκειμένου να διεκδικήσετε τη γνώση και την πρόοδο.
Σ’ αυτές τις απαιτητικές ώρες των εξετάσεών σας να μνημονεύετε την αγάπη του Θεού, η οποία «έξω βάλλει τον φόβον». Να ζητείτε το έλεός Του. Και να θυμάστε ότι σας συνοδεύουν οι ευχές μου και οι ευχές των γονιών σας, που μοιράζονται την αγωνία σας.
Από καρδιάς και με πατρική αγάπη εύχομαι: Καλή Επιτυχία. Καλή Δύναμη. Ο Θεός να σας ενισχύει, να σας ευλογεί και να δικαιώσει τους κόπους σας. Και σύντομα να χαρούμε με τις επιτυχίες σας».

 

Αιμοδοσία αύριο στην Τερψιθέα

Η Κοινότητα, το Δημοτικό Σχολείο, οι Σύλλογοι και όλοι οι φορείς της Τερψιθέας διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία αύριο Πέμπτη, με σύνθημα «Δίνω αίμα, σώζω ζωές».
Οι φορείς απευθύνουν κάλεσμα στους κατοίκους της Τερψιθέας, να δώσουν δυναμικό «παρών» και να προσέλθουν στον χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος από τις 8:30 έως τις 13:00.

 

Αιμοδοσία στη Νέα Πολιτεία

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων, το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο ΚΑΠΗ της Νέας Πολιτείας, στη συμβολή των οδών Θεοδωρακοπούλου και Καΐρη, τις ώρες 9 π.μ. – 1 μ.μ.

 

Οι «Φίλες της Αγάπης» πάνε στην Τήνο

Οι «Φίλες της Αγάπης» προγραμματίζουν εκδρομή στην Τήνο, για τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του συλλόγου.
Η εκδρομή, που δεν είχε πραγματοποιηθεί δύο χρόνια λόγω της πανδημίας, θα είναι τριήμερη (7,8,9 Ιουνίου 2022) με δύο διανυκτερεύσεις στην Τήνο, περιήγηση στο νησί και προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη.
Επειδή οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, λόγω των υγειονομικών μέτρων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για το πλήρες πρόγραμμα της εκδρομής και άλλες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2410-250907.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass