Καταγγελία της ΔΑΣ – ΟΤΑ ν. Λάρισας

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2014 17:38 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:21

Η δημοτική παράταξη ΔΑΣ – ΟΤΑ  ν. Λάρισας  σε καταγγελία της σημειώνει πως «ηια δεύτερη φορά με την σύμπραξή τους οι παρατάξεις «Δημοκρατική Ανατροπή» / ΠΑΣΚ - Σ.Ε.Κ.Ε. / πρώην ΠΑΣΚΕ - «Ριζοσπαστική Ενωτική Πρωτοβουλία» /ΣΥΡΙΖΑ - «Νέα Πορεία» / ΔΑΚΕ  & «Αντίδραση» πέταξαν   «δημοκρατικά»!!! έξω από το προεδρείο του Συλλόγου την ΔΑΣ-ΟΤΑ

Η κολιγιά όλων των άλλων παρατάξεων και η λειτουργία τους ως μία παράταξη στο Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Ν. Λάρισας καλά κρατεί.

Μετά την παραίτηση του μέχρι σήμερα προέδρου, οι πέντε παρατάξεις για δεύτερη φορά (4/9/2014) πέταξαν στα σκουπίδια τη θέση για αντιπροσωπευτικό προεδρείο και αφαίρεσαν  «δημοκρατικά»!!! από την ΔΑΣ-ΟΤΑ την αντιπροσώπευσή της στο προεδρείο, κι ας  είναι η 1η δύναμη στο Σύλλογο μας  κι ας έχει ποσοστό 45%.

Μοίρασαν και πάλι τις θέσεις μεταξύ τους και το καλύτερο!!! εξέλεξαν πρόεδρο του Συλλόγου από την 3η δύναμη, τον μέχρι χθες, διορισμένο πρόεδρο στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (δηλ. τον έμπιστο των Δημάρχων), Διευθυντή των Κ.Ε.Π.

Όλοι μαζί «Δεξιοί», «Αριστεροί», «Σοσιαλιστές», το ψηφοδέλτιο «ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ» - όπου έχουν βρει  στέγη οι Χρυσαυγίτες - προχωράνε στην  ίδια γραμμή πλεύσης, ενάντια στο ΠΑΜΕ  και τη ΔΑΣ-ΟΤΑ.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Θέλουν να σύρουν τους εργαζόμενους στο κάρο του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού. Να προχωρήσουν σε κομπρεμί με τους δημάρχους, υπηρέτες της αντιλαϊκής πολιτικής γιατί τους θεωρούν συμμάχους…

Μπαίνουν εμπόδιο στην ανάπτυξη του εργατικού κινήματος, στην πάλη  ενάντια στην αξιολόγηση, τις απολύσεις, τις ελαστικές μορφές εργασιακών σχέσεων, τις ιδιωτικοποιήσεις,  αλλά και ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής Κυβέρνησης, Ε.Ε, Βιομηχάνων.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, για ποια συμφέροντα υπηρετούν οι συγκεκριμένες παρατάξεις. Να τους αποδυναμώσουν κι άλλο, να τους πετάξουν έξω από τις Διοικήσεις των σωματείων και να συσπειρωθούν με το ταξικό κίνημα» καταλήγει η ΔΑΣ ΟΤΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass