«Τρέχουν» τα αντιπλημμυρικά στον Δήμο Τεμπών

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2022 15:32

Σε εξέλιξη βρίσκονται αντιπλημμυρικά έργα στον Δήμο Τεμπών. Πρόκειται για τον καθαρισμό ρεμάτων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τεμπών και συγκεκριμένα στις κοινότητες Καλοχωρίου, Ελάτειας, Πουρναρίου και Συκουρίου.


Τα έργα αφορούν την προστασία της κοίτης των χειμάρρων και της τοποθέτησης της θέσης τους, ανάλογα με τις αστοχίες που έχουν σημειωθεί.
Οι εργασίες εκτελούνται με γοργούς ρυθμούς σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν καταθέσει οι ανάδοχοι των έργων, ώστε οι εργασίες να έχουν αποπερατωθεί πριν τη χειμερινή περίοδο. Πρόκειται για ρέματα τα οποία είχαν χρόνια να καθαριστούν και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών και τις τεχνικές υπηρεσίες, μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό, προχωρά σε επεμβάσεις που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας για τους κατοίκους της περιοχής.
«Σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, υλοποιούνται στον Δήμο Τεμπών έργα ουσίας που δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα και συμβάλλουν στην αντιπλημμυρική θωράκιση και προστασία ανθρώπινων ζωών και περιουσιών» τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass