Γενναία προσφορά από την ΕΛΒΑΚ

ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΤΟΝΟ ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ Δ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2022 16:14

Έναν τόνο κομπόστες προσέφερε η εταιρεία ΕΛΒΑΚ Α.Ε. (Ελληνική Βιομηχανία Κονσερβοποιίας) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει του Πάσχα για τους δικαιούχους της Δομής.


Tα προϊόντα παρέδωσε ο γενικός διευθυντής της ΕΛΒΑΚ Α.Ε. κος Παναγιώτης Φρόνιμος, η διευθύντρια εργοστασίου κα Ανθή Δημητριάδου, καθώς και στελέχη του εργοστασίου. Σε δήλωσή του ο κος Φρόνιμος επισήμανε ότι: αναγνωρίζοντας το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τη σημαντική προσπάθεια που επιτελείται για την αξιοπρεπέστερη διαβίωση των συνανθρώπων μας η επιχείρηση θα στέκεται αρωγός σε οτιδήποτε χρειαστεί η Δομή.
Από την πλευρά του Δήμου το «παρών» έδωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήρης Βούλγαρης, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά και τη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης ο υπεύθυνος της Δομής κ. Γαντζούδης Θεόδωρος και το στέλεχος κ. Παπαδόντας Γεώργιος.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410-255.876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass