Ξεχαρβαλωμένος ο κεντρικός δρόμος στο Μεταξοχώρι

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΖΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2022 15:13

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Σε ελεεινή κατάσταση βρίσκεται εδώ και πάρα πολύ καιρό στο Μεταξοχώρι δρόμος που το διασχίζει από τη θέση «Κεραμίδι» ως την έξοδο του χωριού από την πλευρά του Μεγαλοβρύσου. Τα παράπονα για την παραμέληση από την Τοπική Κοινότητα και τη δημοτική αρχή έρχονται από τον κάτοικο κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου, τα οποία κατά γενική ομολογία αντιπροσωπεύουν τον καθένα που ζει στον γραφικό αυτόν οικισμό της Αγιάς, αλλά και όσους επισκεπτόμενοι την περιοχή διέρχονται από τον συγκεκριμένο δρόμο. Το οδόστρωμα έχει κυριολεκτικά τα χάλια του. Μεγάλες λακκούβες παντού και θρυμματισμός της τσιμεντόστρωσης απειλούν τους τροχούς και τις μηχανές των αυτοκινήτων. Σε ένα σημείο διακρίνεται καθαρά καθίζηση του εδάφους και ο δρόμος σ’ αυτό χρειάζεται ενίσχυση. Καλό θα ήταν επίσης να τοποθετηθεί και κάγκελο στη μία πλευρά προς αποφυγή της περίπτωσης κάποιος να φύγει προς το κενό, σε βάθος που θα απειλούσε τη σωματική του ακεραιότητα, ενώ χρειάζεται και φωτισμός για τις νυχτερινές ώρες.
Δυστυχώς, η εικόνα που παρουσιάζει ο εν λόγω δρόμος δεν συνάδει με ένα χωριό σαν το Μεταξοχώρι, που θεωρείται από όλους το πλέον επισκέψιμο και προβεβλημένο χωριό της ευρύτερης περιοχής και ούτε φυσικά αρκούν οι ισχυρισμοί των αρμοδίων περί ήδη δημοπράτησης του έργου ανακατασκευής. «Ήμουν νιος και γέρασα» λέει ο θυμόσοφος λαός...

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass