Χτύπησαν 28χρονο ΑμεΑ, μάνα και γιο

Αναίτια επίθεση 5μελούς παρέας που λοιδορούσε τον 28χρονο, αλλά και σε βάρος 70χρονης και 43χρονου επειδή τον υπερασπίστηκαν

Δημοσίευση: 18 Απρ 2022 21:03

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από χθες οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό πέντε κατοίκων του οικισμού των Ρομά Φαρσάλων, οι οποίοι κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ενός 28χρονου Ατόμου με Ειδικές Ανάγκες, μιας 70χρονης, αλλά και του 43χρονου γιου της.


Το πρωτόγνωρο περιστατικό της αναίτιας -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- επίθεσης σε βάρος των τριών Φαρσαλινών σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 προχθές το βράδυ έξω από μίνι μάρκετ στα Φάρσαλα.
Όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 5μελής παρέα των Ρομά λοιδορούσαν τον 28χρονο με ειδικές ανάγκες ενώ αυτός βρισκόταν με το ποδήλατό του έξω από το ψιλικατζίδικο του 43χρονου Φαρσαλινού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ», όταν ο 43χρονος και η 70χρονη μητέρα του βγήκαν από το κατάστημα για να υπερασπιστούν τον 28χρονο, τότε η πενταμελής παρέα τούς επιτέθηκε, αρχικά εξυβρίζοντάς τους και στη συνέχεια χτυπώντας και τους τρεις, τον 28χρονο με ειδικές ανάγκες, την 70χρονη και τον 43χρονο γιο της.
Οι τρεις Φαρσαλινοί αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διακομίστηκαν ο 28χρονος, ο οποίος αναμενόταν να λάβει εξιτήριο, ενώ στη Χειρουργική Κλινική παραμένει νοσηλευόμενη η 70χρονη, ωστόσο δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί ο 43χρονος γιος της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων που ερευνά την υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία της 5μελούς ομάδας, εκ των οποίων τρεις είναι ανήλικοι.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass