«Σχολή στελεχών» δημιουργεί η ΝΔ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2014 1:26 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:14

 

Της ΜαρίναςΑποστολοπούλου

«Σχολή στελεχών»  επιχειρεί να δημιουργήσει η Νέα Δημοκρατία η οποία έχει ξεκινήσει σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων ανά την Ελλάδα με αντικείμενο ζητήματα επικοινωνιακής διαχείρισης.

Σήμερα ήταν η σειρά της Θεσσαλίας, καθώς στελέχη της ΝΔ από τους τέσσερεις νομούς ήρθαν στην Λάρισα προκειμένου να συμμετάσχουν στο σεμινάριο που διοργανώνουν η γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος και το Ινστιτούτο «Κων Καραμανλής» σε συνεργασία.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε παρουσία και του νέου γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Δημήτρης Μαραβέλια και αντικείμενο ήταν να εντρυφήσουν τα στελέχη που το παρακολούθησαν σε θέματα επικοινωνιακής διαχείρισης προκειμένου να προβάλουν  τις  θέσεις και την επιχειρηματολογία της Νέας Δημοκρατίας σε ζητήματα επικαιρότητας αλλά και επιμέρους θέματα.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε  στο Επιμελητήριο Λάρισας  με την χρήση οπτικοακουστικών μέσων,  με την διευθύντρια του Ινστιτούτου «Κων Καραμανλής», δημοσιογράφο Μαριάνα Πυργιώτη, να κατατοπίζει σε ουσιαστικά και πρακτικά θέματα επικοινωνίας τα στελέχη. Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά μετά την Θράκη, την Αν Μακεδονία, την Κεντρική Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη ενώ θα ακολουθήσουν και οι λοιπές Περιφέρειες.

Νωρίτερα ο κ Μαραβέλιας  παρουσία και της αναπληρώτριας γραμματέως Οργανωτικού Ξένιας Κρασαδάκη, είχε συνάντηση στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Οργάνωσης Γιώργος Ζιαράγκα, τους προέδρους των ΝΟΔΕ Λάρισας Δημήτρη Παπευθυμίου, Μαγνησίας Γιώργου Κίτσιου, Καρδίτσας Σοφία Τόλια και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Τρικκαίων Κώστα Τρέλλη,  με αντικείμενο οργανωτικά ζητήματα του κόμματος.

Στο σεμινάριο εκτός των προαναφερομένων έλαβαν μέρος και στελέχη των τεσσάρων ΝΟΔΕ τα οποία είναι επιφορτισμένα με συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass