Σεμινάριο κατάρτισης κτηματολογικών διαμεσολαβητών

Από το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2022 17:22

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από το ΙΝΚΑΔΙΛ, το σεμινάριο κατάρτισης κτηματολογικών διαμεσολαβητών, το οποίο είχε ιδιαίτερη βαρύτητα ενόψει της επελθούσας νομοθετικής μεταβολής, με την οποία καθίσταται υποχρεωτική, από την 1η Απριλίου 2022, η συμμετοχή των διαμεσολαβητών αυτών κατά τη διαδικασία εκδίκασης συναφών κτηματολογικών αγωγών.


Οι υψηλού επιπέδου επιστημονικές εισηγήσεις, εστιασμένες στην πρακτική εφαρμογή και επίλυση κτηματολογικών θεμάτων, καθώς και η ενεργή διαδραστική συμμετοχή των εκπαιδευομένων συνέβαλε στην ολιστική προσέγγιση των εκπαιδευτικών πεδίων. Αξιοσημείωτος υπήρξε ο υψηλός αριθμός των 30 συμμετεχόντων και ο επιστημονικός πλουραλισμός αυτών, καθώς εκτός από δικηγόρους συμμετείχαν και μηχανικοί και οικονομολόγοι.
Ο πρόεδρος του ΙΝΚΑΔΙΛ, Χρήστος Μπραζιώτης, δήλωσε την πλήρη ικανοποίησή του για τις εργασίες του σεμιναρίου και εξέφρασε τις αμέριστες ευχαριστίες του τόσο προς την εκπαιδευτική ομάδα του ΙΝΚΑΔΙΛ (Μαρίνα Αρσενοπούλου και Ευανθία Μπεκίρη), όσο και προς τους εξαίρετους εισηγητές που προθύμως ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και εμπλούτισαν με την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση το εκπαιδευτικό έργο, και συγκεκριμένα τους δικηγόρους Βασίλειο Δημηνίκο, Σπυρίδωνα Βρογκιστινό, Κωνσταντίνο Πλιάτσικα, Δημήτριο Δεβετζή και την υποθηκοφύλακα Λάρισας και προϊσταμένη του Κτηματολογικού Γραφείου, Αντιγόνη Σδούγκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass